Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

„Cupa Temerarului” la judo

Sala Transilvania va găzdui între 22-23 august turnelul Internaţional de judo “Cupa Temerarului”, care va aduce la start aproximativ 250 de judoka. Sportivii participanţi vin din Austria, Bulgaria, Italia, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Ungaria şi România. Sâmbătă programul începe de la 09:00 cu festivitatea de deschidere, urmând ca la 09:30 să înceapă competiţia propriu-zisă. Duminică, pe 23 august, de la 09:00, până la 12:00, va avea loc un antrenament comun. La turneu vor participa şi sibieni de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii. Aceştia vor fi în număr de 20 şi vor fi coordonaţi de către profesorii-antrenori Octavian Creţu şi Ioan Chindriş. “Sper să luăm şi noi medalii cu copiii noştri şi să fie bine”, a declarat Ioan Domnar, directorul CSŞ Soimii. Intrarea este gratuită. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu, cu sprijinul Primăriei Sibiu şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport. (E.Z.)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus