Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

30 de echipe inscrise la Zilele Baschetului

Mai este puţin până la zilele baschetului. Mîine, la ora 10:00, la începe competiţia de streetball, unde cele 30 de echipe care s-au înscris la cele patru categorii de vârstă: 14, 16, 18 şi 20 de ani, se vor „bate” pentru a înscrie cât mai multe puncte. Locul de start al competiţiei este în Parcul Tineretului. Din păcate, reprezentantele sexului frumos nu vor concura la zilele baschetului pentru că nicio echipă nu s-a înscris. Marţi şi miercuri, Darnell Calvon, Earl Brown, Mike Haiduc, Octavian Popa Calotă, Rolan Calvin, Andrei Dohi, Cristi Ban şi Andrei Lefter au promovat zilele baschetului în Piaţa Mare, respectiv în parcarea hypermarketului Carrefour.
Vineri, începe streetball-ul pentru toate categoriile de vârstă. Sâmbătă spectacolul este la el acasă, pentru că CSU Sibiu va juca un amical împotriva echipei CSM Bucureşti, la Sala Transilvania. Suporterii vor avea accesul gratuit la meci şi vor putea câştiga chiar şi premii în pauzele dintre sferturi. Ultima zi va fi punctul culminat al zilelor baschetului sibian. Echipele care vor juca streetball vor disputa finalele şi vor fi premiate de către sponsorii evenimentului: TESS, Romgaz, printcenter.ro, ANDU, Shopping City Sibiu, Hervis şi House of Art. Ziua se va încheia cu proiecţia meciului din 1995, dintre CSU Sibiu şi Steaua Bucureşti, moment în care, pentru prima dată, echipa sibiană a devenit campioană a României.
Finala s-a jucat în sala mică de la Teatru, echipa avându-i în componenţă pe Cornel Alecu, Nelu Lefter, Elemer Tordai, Attila Kincses, Silviu Corodi, Viorel Ciocian, Marcel Lăpădat, Beny Pelger, Bogdan Spânu, Ovidiu Teleabă, Claudiu Muntean şi Gabriel Viciu, iar ca antrenor, Mircea Vulc, actualmente directorul executiv al CSU Sibiu. Cei care vor dori să urmărescă finala vor avea accesul gratuit în Sala de la Teatru, locul unde CSU a devenit prima dată campioană, în 1995.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus