Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Adevarul de Seara, 28 august

Vine avionul, cad ţigle. Scrie Adevărul de Sibiu despre nemulţumirea unor sibieni deranjaţi de vecinătatea cu aeroportul "Dezvoltarea şi modernizarea aeroportului internaţional Sibiu, în care Consiliul Judeţean şi Primăria Sibiu au băgat zeci de milioane de euro, nu este motiv de bucurie pentru toţi locuitorii urbei de pe Cibin. Sibienii care locuiesc în cartierul Turnişor sunt cu siguranţă cei mai puţin bucuroşi că acum aterizează şi decolează mai multe avioane sau că pe noua pistă se pot vedea şi aeronave de clasă mare, care până la modernizări nu aveau cum să ajungă la Sibiu. Zecile de familii care locuiesc pe strada D.D. Roşca trăiesc însă adevărate coşmaruri ori de câte ori din văzduh apare câte o „pasăre” cu aripi de oţel şi se îndreaptă spre pista aerogării aflate la ieşirea din Sibiu spre Sebeş".
Joacă şah şi nu are nicio problemă cu asta. îl Cheamă Matei Vlăduţ. "Joacă şah de zece ani, timp în care a câştigat numeroase premii la concursuri naţionale. Are o minte sclipitoare şi este conştient că şahul a jucat un rol mare în dezvoltarea sa intelectuală. Dincolo de geniul său, Matei Vlăduţ este un adolescent care poate părea rebel, are plete blonde şi poartă haine trendy, în două cuvinte, este absolut normal. Bunicul său a fost cel care i-a prezentat tabla de şah şi care l-a învăţat că, de cele mai multe ori, atacul este cea mai bună apărare".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus