Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tariceanu, in vacanta la Sibiu

Fostul premier a vizitat Sibiul la sfârşitul săptămânii trecute într-un anonimat total. Imbrăcat lejer, puţin mai rotund, faţă de cum arăta când era prim-ministru, Tăriceanu a stat sâmbătă la o cafea pe terasa Einstein din Piaţa Mică. însoţit de soţie şi de soţii Crina Mardare şi Mihai Cernea, Călin Popescu Tăriceanu a vrut să vadă Sibiul şi din calitate de turist, nu numai în cea de premier. „îmi place Sibiul şi revin aici ori de câte ori este posibil”, s-a confesat ex-premierul. Duminică a asistat şi la concertul orchestrei germană de suflători din Schleching ce a concertat în Piaţa Mare, iar apoi s-a retras la o limonadă tot în Piaţa Mică, la terase. Din umbră, a fost supravegheat tot timpul de un angajat SPP. De remarcat este şi că Tăriceanu a evitat orice întâlnire cu vreun membru PNL sau cu un alt om politic. Nu s-a văzut nici cu primarul Klaus Johannis, acesta fiind plecat şi el în concediu, în Germania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

RR

Acum 14 ani

O surpriza placuta, multa normalitate in acest articol, ceea ce e de bine: paparazzi respectuosi, un Sibiu frumos si un fost prim-ministru relaxat. :-)))
Raspunde

cozma

Acum 14 ani

relaxat pe dracu ca nu sa intalnit ci cine trebuia ca sa fi vazut ce injuraturi isi primea si pe strada
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Corect RR. Un articol care pur si simplu a relatat, nu a speculat, nu a indus, nu a incitat...
Raspunde

zambilica

Acum 14 ani

ba sami, fa-ti un ziar, ca ai ajuns sa comentezi mai mult decat scriu ziaristii!!!
Raspunde

cititor

Acum 14 ani

Bravo "Turnul sfatului", un articol paparazzi monden bine facut si ilustrat corespunzator. Trecand peste asta se vede ca lui Tariceanu ii prieste ca nu mai este premier. Dezamagire referitor la Misu Cernea
Raspunde

cititor

Acum 14 ani

si Crina despre care credeam ca nu fac politica si nu vor sa fie asociati cu politicieni. Nu cred ca le face bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus