Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Trofeul original UEFA Champions League vine trei ore la Sibiu

La sfârşitul lunii viitoare, trofeul original UEFA Champions League va poposi pentru trei ore la Sibiu, cel mai probabil în Piaţa Mare sau în parcarea de la Sala Transilvania. Totul face parte dintr-un turneu naţional numit UEFA Champions League Troph Tour, organizat în ţara noastră de către banca Unicredit Group, care de anul acesta a devenit sponsorul oficial al competiţiei. Trofeul UEFA va ajunge în şase oraşe din România între 28 septembrie şi 4 octombrie 2009. Oficialii Unicredit de la Bucureşti au confirmat pentru Turnul Sfatului că cel mai râvnit trofeu de cluburile de fotbal din toată Europa va putea fi admirat de sibienii iubitori de fotbal. „într-adevar, trofeul UEFA Champions League se va opri câteva ore în Sibiu marţi, 29 septembrie. Vom reveni în preajma evenimentului cu mai multe detalii”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ioana Roescu
Senior PR Officer în cadrul UniCredit Ţiriac Bank.
Trofeul Champions League va ajunge în România în cadrul unei caravane care cuprinde mai multe ţări din Europa. Caravana Trophy Tour va purta cupa UEFA Champions League în cinci ţări reprezentative din Europa: Italia – Milano (16-20 septembrie), Croaţia – Zagreb (25-26 septembrie), România – Bucureşti (3-4 octombrie), Ungaria – Budapesta (10-11 octombrie) si Bulgaria – Sofia (17-18 octombrie). România este singura ţară în care cupa va fi putea fi admirată în şase oraşe: Arad (28 septembrie), Timişoara şi Sibiu (29 septembrie),  Braşov (30 septembrie), Piteşti (1 octombrie) şi Bucureşti (3-4 octombrie).
Troferul UEFA Champions League s-a aflat ultima oară în România în 1986 când Steaua Bucureşti a reuşit să în câştige, după ce a trecut la penalty-uri de FC Barcelona.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus