Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Investitii de 15.000 euro la Meditur

Odată cu apropierea sezonului rece, conducerea societăţii Meditur a demarat o serie de lucrări de remediere în ceea ce priveşte reabilitarea termică a halei de producţe din incinta curţii societăţii. Aceste lucrări de reabilitare urmăresc înlocuirea uşilor şi ferestrelor existente cu uşi şi ferestre PVC cu termopan. în etapa următoare de reabilitare termică se vor înlocui cele 6 uşi de acces în hala de reparaţii a autobuzelor şi troilebuzelor. înlocuirea se va face cu uşi cu deschidere şi închidere automatizată. Montarea acestora va conduce la creşterea temperaturii în hala de reparaţii în perioada rece. “Prin aceste lucrări de reabilitare, ne-am propus să îmbunătăţim halele de producţie pentru a ameliora condiţiile de mediu în care lucrau angajaţii pe timpul iernii. Această investiţie valorează circa 15 mii de euro, bani care provin din sursele proprii ale societăţii”, a declarat, Dan Voinea, directorul societăţii Meditur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dan Voinea

Vizualizari: 392

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus