Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

Radu Chicea, numit noul manager al Spitalului Judetean fara motiv

Gabriel Budescu, managerul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, a fost înlocuit din funcţie prin ordin al ministrului Sănătăţii, Ion Bazac. în locul lui Budescu a fost numit Radu Chicea (foto), până acum director medical al Spitalului Judeţean. La rândul lui, pe funcţia lui Chicea a fost numit director medical doctorul Liviu Cotârlă. "Sunt nişte lucruri care acum se derulează. Neoficial, am aflat că ministrul a emis un ordin în acest sens. Dar eu încă nu am văzut acest document", a declarat Liviu Cotârlă. Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, nu a putut fi contactat. Purtătoarea de cuvânt al acestuia, Oana Grigore, a declarat pentru Turnul Sfatului că înlocuirea lui Budescu cu Radu Chicea nu a avut un motiv anume. "Dar ce, trebuia un motiv anume? Schimbarea managerilor este o atribuţie a Ministerului Sănătăţii, iar domnul Budescu era manager interimar. Tot interimar va fi şi Radu Chicea. Concursul pentru ocuparea definitivă a postului va fi organizat în perioada următoare, dar nu vă pot spune când", a declarat Oana Grigore.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

ioana

Acum 13 ani

Oaaaa,ce lovitura trasa PD-L-ului de catre PSD,la nivel local!!!!De aici cred ca o sa iese ceva scandal.Vonica (polisano),cica e preten cu Bazac,el o fi tras sforile ca sa-l puna pe finul-sau(chicea) director.Dar ce,nu i-a ajuns sa fie " doar" director medical lui Chicea,nu realizeaza ca medicina,specialitate nu va mai putea face?
Raspunde

tot eu

Acum 13 ani

In plus Budescu chiar era un manager potrivit,in orice caz muuuult mai potrivit decat Chicea,care isi da cu dreptul in stangu si la Colegiul Medicilor unde-i presedinte,nu le are cu manageriatul,decat s-o faca altii din umbra pt el... Cine stie ce interese si constrangeri sunt la mijloc?!
Raspunde

selena

Acum 13 ani

Nu trebuia numit dr. Chicea ci lasat sa-si faca meseria ca e un bun specialist manager nu stiu ca nu sunt din sistem.Acum ca s-a dus si saracul dr.Ionus treptat nu mai sunt medici buni genicologi la Sibiu
Raspunde

mihai

Acum 13 ani

Ar fi timpul sa fie sparta si clica mafiota a lui Neamtu de la Spitalul de Pediatrie pe care il conduce in folosul propriu cu ajutorul unor slugi obediente si oportuniste, cum este managerul Mihut. Poate isi face timp ministrul Bazac si pentru ei.
Raspunde

...san

Acum 13 ani

Frumoasă ascensiune! Dar și surprinzătoare! Păcat că are iz politic...
Raspunde

maria

Acum 13 ani

Felicitari Radu CHICEA! Ma bucur ca acum se pune pret pe oameni profesionisti ! Si voi restul mai bine vedeti partea buna a lucrurilor si nu va mai luati de sufletul omului. Va da mana , ca nu stati cu dl dr. fata in fata!
Raspunde

alter

Acum 13 ani

Dl. Chicea a fost numit manager nu pentru merite profesionale - un medic destoinic trebuie sa-si respecte adevarata menire! - ci pentru ca e psd-ist si are suatinere politica. Ma dezamageste cazul. Oare la invatamant nu se putea numi decat un membru de partid? La cultura nu se putea proceda altfel? Cat timp Sanatatea, Educatia. Cultura vor fi mize ale jocului si trocului politic, in aceste domenii vitale lucrurile nu-si vor gasi o cadenta normala.
Raspunde

mircea

Acum 13 ani

Felicitari domnule Chicea. In sfarsit un profesionist la conducerea spitalului.
Raspunde

Carmen

Acum 13 ani

La Spitalul Judetean s-a ajuns la o normatlitate unde conducerea este domeniul medicinii ,nu al unor manageri de conjunctura cum se intampla la Spitalul de Pediatrie,unde doar servilismul si interesele personale guverneaza
Raspunde

Bianca

Acum 13 ani

Felicitari domnule Chicea .Pacat ca nu mai aveti timp de consultatii pentru ca sunteti cel mai bun medic , am nascut cu dumneavoastra si stiu ce vorbesc. Dumnezeu sa va ajute ca sunteti un adevarat om.
Raspunde

pacientul x

Acum 12 ani

Multumesc domnului Chicea pentru ca isi sacrifica zilele numai in interesul bolnavilor. Va doresc multa sanatate si va consider cel mai bun medic atat profesional cat si om cu mult suflet.
Raspunde

Simona/Montreal

Acum 12 ani

Felicitari D-le Chicea Radu si mult succes in noua functie bine meritata.
Raspunde

Bianca

Acum 10 ani

Buna ziua! nu ma ajutati cu un numar de telefon al domnului doctor RADU CHICEA va rog frumos
Raspunde

Veta

Acum 10 ani

@13 copilul.ro/Doctori-u71/Dr-chicea-radu-s4556.html Citeste datele de contact din dreapta paginii.
Raspunde

vela

Acum 10 ani

chicea face cam multe, facultate, fertilizare, colegiul medicilor,, consilier local pacat ca nu le face bine, unde e cantitate nu e calitate!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus