Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Arcas. Eroul din Monitorul

Monitorul de Sibiu lansează un titlu cu tentă de certitudine: "Arcas a salvat Romgaz-ul". Povestea micului scandal politic de săptămâna trecută are veleităţi mult mai serioase, susţine cotidianul sibian. "Romgaz-ul nu se va desfiinta, iar sediul societatii va ramane la Medias. Acesta este deznodamantul razboiului pe care senatorul PSD Viorel Arcas l-a declansat impotriva ministrului Economiei, Adriean Videanu, si a proiectului de ordonanta de urgenta pregatit de acesta. Proiectul viza, practic, desfiintarea Romgaz Medias si includerea societatii intr-o viitoare companie energetica nationala. Senatorul mediesean, presedinte al PSD Medias, a sustinut interesele angajatilor din Romgaz si ale mediesenilor impreuna cu 49 de senatori pe care i-a convins sa semneze un protest adresat ministrului Economiei. Interpelarea lui Viorel Arcas a salvat, practic, Romgaz-ul", concluzionează Radu Micu, autorul articolului, într-un ton aproape apocaliptic. Tot el, beşteleşte în articolul din deschiderea ziarului conducerea pedelistă a Romgaz. "De ce a fost nevoie de interventia dura a senatorului PSD Viorel Arcas cand directorul general al Romgaz SA Medias, Marcel Piteiu, este unul dintre liderii PD-L? (...) Se pare, insa, ca Florin Muntean, fost director general al Transgaz, nu urmareste interesele angajatilor din Romgaz, ci doar beneficiile pe care le are de pe urma contractelor incheiate de firmele sale cu Romgaz SA", se mai arata in articolul care promite dezvăluiri pe seama afacerilor PD-L si Romgaz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus