Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Primul meci al echipei de volei

CSM-CSŞ Terezianum Sibiu va efectua primul meci amical împotriva echipei CSM Râmnicu-Vâlcea, joi, 10 septembrie, la 15:00, la Sala Transilvania. Sportivele sibience ar fi trebuit să plece la Vâlcea între 4 şi 5 septembrie pentru a juca într-un turneu cu echipa de acolo, dar nu a mai avut loc niciun meci. „Nu am mai fost acolo, fetele nu au plecat nicăieri, deşi aşa se hotărâse. Cei de la Vâlcea ne-au sunat şi ne-au anunţat să nu ne mai ducem că mai bine vin ei aici pe 10 să jucăm”, a declarat Viorel Cintean, directorul CSM. Voleibalistele vor fi antrenate de sârbul Nenad Mihaijlovic. Conform declaraţiilor lui Cintean, sârbul ar trebui să vină la Sibiu în curând, el având momentan probleme cu nişte acte. CSM Sibiu va pleca să joace pe 18 septembrie la Craiova, în turneu, pentru două zile. Ele vor evolua împotriva echipei craiovene SCM „U” Craiova.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus