Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Carpeala de moment: peroane provizorii la Carta

In loc să găsească soluţii serioase pentru repararea podului de cale ferată de la Cârţa, autorităţile sibiene vor să construiască două peroane provizorii pentru călătorii care vor fi transbordaţi.
Prefectul Constantin Trihenea a analizat, de curând, în comunele Cârţa şi Cârţişoara stadiul investiţiilor în infrastructură. “Discuţiile purtate, în teren, cu edilii locali au fost axate pe situaţia podului de Cârţa, unde prefectului i s-a raportat necesitatea utilizării a două automotoare - pereche, pentru transbordarea persoanelor şi realizarea, în acest scop, a două peroane provizorii”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de Instituţia Prefectului Sibiu.
Mai departe, Cârţişoara a fost analizat stadiului lucrărilor pentru reţeaua de canalizare finanţate din fonduri guvernamentale. “Primarul comunei, Dorin Magda, l-a informat pe prefectul Trihenea că derularea sumelor alocate de guvern este în grafic, existând însă probleme legate de finanţarea din surse proprii” au mai transmis reprezentanţii Prefecturii Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus