Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Gaz Metan - Steaua 2-4

DECLARAŢII DUPĂ MECI:
Cristiano Bergodi, Steaua Bucureşti: "Meciul a fost greu de tot. Am început bine meciul, am dat gol, dar după, ne-am speriat. A doua repriză a fost mai bună şi cred că am meritat victoria.Felicit echipa adversă şi pe Cristi Pusta, dar a fost o victorie meritată pentru noi. Nu am jucat cum trebuie nici după ce am dat gol, nu am avut răbdare. Ne-am speriat după ce ei au dat două goluri. Gazul e o echipă care joacă bine fotbal, dar care lasă şi ocazii. Chiar dacî am pierdut două meciuri acasă, suntem pe un drum bun".

Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaş: "A fost un meci frumos, o primă repriză bună. În repriza a doua am avut o serie de oportunităţi, dar experienţa Stelei s-a văzut".
Fc Steaua a deschis scorul prin Stancu, iar Pârvulescu a adus egalarea câteva minute mai tarziu. 

UPDATE
Bud înscrie pentru 2 - 1 in favoarea Gaz Metan
UPDATE 2
Szekely egaleaza pentru Steaua Bucuresti. Scorul este 2 - 2.
UPDATE 3
Bănel Nicoliţă înscrie şi Steaua Bucureşti preia conducerea. Scorul este 2 - 3
UPDATE 4
Szekely inscrie din penalty. Scor Final Gaz Metan Medias - Steau Bucuresti 2 - 4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus