Joi,
13.08.2020
Partial Noros
Acum
28°C

Cinci ore, peste 100 de amenzi

17 Septembrie 2009 11:16

În doar cinci ore, poliţiştii sibieni au dat peste 100 de amenzi şi au ridicat 4 permise de conducere. Acţiunea poliţiştilor de ieri a început la ora 15 şi s-a încheiat la ora 20. Cu concluzii grave. Şoferii care tranzitează judeţul Sibiu nu respectă limita de viteză şi tind să calce pedala de acceleraţie în mod regulat. Poliţiştii au monitorizat o zonă „neagră” a judeţului, legătura dintre Sibiu şi Valea Oltului. În doar cinci ore, 99 de şoferi au fost amendaţi pentru că au depăşit limita de viteză. Alţi trei au fost surprinşi în timp ce depăşeau linia continuă iar 15 au primit amenzi pentru că nu purtau centura de siguranţă.
Îmbucurător este faptul că doar un singur şofer a depăşit limita de viteză cu mai mult de 50 de kilometri pe oră. Astfel, el s-a ales şi cu permisul suspendat. Celelalte trei au fost ridicare pentru depăşiri neregulamentare. „Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Rutiere.

Vizualizari: 205

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

Gicu

Acum 10 ani

Buna! Polistii ar trebui sa inteleaga ca in toata lumea pe soseselele europene sau autostrazi se circula mai repede decat viteza legala. Nu asta e cauza principala a accidentelor ci neatentia!
Raspunde

m. radoi

Acum 10 ani

gicule, sintagma completa este: "neatentia la volan si neadaptarea vitezei la conditiile de trafic".
Raspunde

Gicu

Acum 10 ani

Domnule M Radoi sau Maior Radoi.....sintagma folosita de dvs e corecta doar in Romania cu mentalitatile ei invechite....mai intrebati si in alte tari si o sa vedeti ca o sa aveti o supriza: nu viteza e principalul factor si NEATENTIA!! iar apoi daca vreti sa disecati chiar fraza scrisa de dvs: e vorba si acolo de NEADAPTAREA VITEZEI si nu te viteza propriu-zisa. Asa ca faptul ca se merge cu 140 km/ora pe drumul de la Sacel la Saliste nu mi se pare chiar asa o mare greseala cand vizibilitatea e buna si drumul e uscat iar masina si experienta ti-o permit! Cam tata ca ne lungim cam mult....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus