Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Discriminare pozitiva pentru preoti

Senatorul PNL, Minerva Boitan vrea să propună un proiect de lege prin care un număr de preoţi să intre fără vot în Camera Deputaţilor şi Senat. Proiectul este la stadiul de idee, pentru continuarea demersului Boitan vrea să aibă o discuţie cu Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza. "După mine, aceşti preoţi ar trebui să fie numiţi de Mitropolie, să facă parte din Camera Deputaţilor şi Senat. Cred că ar fi bine, ar aduce o stare de pace în Parlament şi pe de altă parte sunt şi multe proiecte de lege pe care ei le înţeleg mai bine", a declarat Minerva Boitan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

callas

Acum 14 ani

Doamna de mai sus sau nu stie ce vorbeste sau nu are ce cauta in politica. Romania s-a declarat dupa 89 democratie parlamentara si nu republica ortodoxa dupa modelul statelor islamice. Ce inseamna acest lucru ii recomand doamnei sa mearga la liceu ca sa afle.
Raspunde

radu

Acum 14 ani

preotii trebuie sa stea in biserica, acolo pot fi gasiti si de parlamentari, si de catre mine! Ar fi intr-adevar de dorit ca parlamentarii SA II CAUTE, SA LE CEARA UN SFAT, SA II CONSULTE si in principal SA FIE BUNI CRESTINI!!! daca parlamentarii ar fi buni crestini toate ar fi bune!!
Raspunde

Preacuviosul

Acum 14 ani

Locul preotilor este la biserica si daca d-na B simte nevoia sa stea mai mult in preajma preotilor sa se duca pe la biserica. Sa se ocupe de ce a promis in campanie (daca isi mai aminteste) ca de preoti are cine sa se preocupe.
Raspunde

enoriasul

Acum 14 ani

Doamna Boitan a generat aceasta idee in zilele cand a lipsit din Parlament ??? Ca era printre primii absenti ai neamului.... Asa se intampla daca guvernul Boc-Basescu preia sarcinile parlamentului.. Au mintea pre odihnita si le "fata" cate o idee din asta tembela. Ce a facut doamna senator pentru sibieni ????? Care sunt proiectele de legi la care a contribuit ? Sa ne spuna si noua ca doar pe banii nostri sta acolo (pardon-chiuleste de acolo...)
Raspunde

ioana

Acum 14 ani

Dupa ce a facut educatie sexuala in Burchina Faso,si a tras chiulul din Parlament,acuma s-a apucat de "treaba" si iata ce a iesit din creierashul ei odihnit si neexersat,pe banii nostri,desigur!
Raspunde

bes

Acum 14 ani

Doamna Boitan (re)cititi ideile si principiile precum si statutul PNL. Le gasiti pe site-ul partidului.
Raspunde

ortodox

Acum 14 ani

DOAMNA DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI, ASA......
Raspunde

Otto

Acum 14 ani

de aici, dela Berlin, va trimit la toti romanii cate o muje pentruca o cereti. neam de tigani manelisti!
Raspunde

Raspopitul

Acum 14 ani

Daca dna. Boitan ar reusi sa treaca prin Parlament o astfel de lege , s-a gandit oare care vor fi acei preoti "numiti de Mitropolie" (!?!) sa faca parte din Parlament ? Cu siguranta ca nu s-a gandit, dar o asigur ca ne-am trezi cu toata crema mafiei popesti instalata in fotolii de parlamentari, in frunte cu PS Teodosie Spagoveanu. Multumim ! Nu ne trebuie, nu avem nevoie !
Raspunde

ioio

Acum 14 ani

O Cretina... cu `C` MARE ... marsh in mm de zdreanta
Raspunde

bobo

Acum 14 ani

Fato, esti dusa cu creerii capului! Avem un spital in Sibiu, fostul ,,NR.3" care te asteapta! Daca nu , pe str. Azilului la dr. Saceleanu adica la ...azil! Ti s-a facut de stat sub patrahir la spovedit ca ..poate e vreun slitz deschis!!
Raspunde

mika

Acum 14 ani

na ... soro ... ai zis (sau gandit !? ) si tu cva chiar numai sa nu taci !pai de popalai de alti hoti si ticalosi avem nevoi in parlament si senat n-avem destui acolo !? hai fugi ca deja ma enervezi cu popii tai !
Raspunde

Penelistul Sibian

Acum 14 ani

:))) e de ras, cu muci...sa nu mai spuneti nimanui ca Boitan e de la Sibiu...ne facem de kko cu tembela asta. Spitalul de urgente cade pe noi si astia de la Bucale ne-au scos de pe lista prioritatilor...cica "nu avem lobby la centru" - Iohannis dixit... iar la natanga asta de boitan ii arde de bagat popi in parlament...eu i-as baga pe toti...dar nu in parlament
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus