Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
14°C

Boitan, „uitata” director al SCJ

Cele câteva sute de mii de euro investite de Guvernul României în site-urile ministerelor care îl compun n-au fost suficiente pentru angajarea unui IT-ist care să actualizeze informaţiile făcute publice pe aceste site-uri. Ştim cu toţii că Sibiul nu se numără printre judeţele favorite ale guvernanţilor. Nu avem centură, am fost tăiaţi de la construirea unui nou Spital de Urgenţă. Cu toate acestea, existăm. Iar de la alegerile locale din anul 2008, Minerva Boitan NU mai este director al Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu. Este senator de Sibiu, mai tot timpul la Bucureşti, probabil că a făcut chiar şi câteva vizite la Ministerul Sănătăţii. Măcar atât ar putea să producă acele sute de mii de euro aruncate pe site-uri. Informaţii corect.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus