Luni,
22.07.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Audiente la primarul Johannis, prin intermediul Consiliului Local

Pentru că nu mai acordă audienţe în mod organizat la Primăria Sibiu de ani buni, sibienii caută modalităţi diferite de a-şi spune oful în faţa lui Klaus Johannis. În afară de a-l urmări când intră sau iese din clădirea Primăriei, unii sibieni caută şi modalităţi "mai publice" de a atrage atenţia primarului. Lauriţa Stanciu, din Sibiu, a profitat azi de şedinţa Consiliului Local pentru a ajunge la primarul care, de asemenea, a participat la şedinţă. Sibianca s-a înscris la a lua cuvântul la final de şedinţă, pentru nici un minut. "Alături de fiul meu, Cătălin, dorim o audienţă la domnul primar. Nu mai mult de zece minute şi cât se poate de curând. Fiindcă nu pot să vin să vă aştept prin Piaţa Mare", s-a adresat Lauriţa Stanciu primarului oraşului. Sibianca nu a primit, însă, un răspuns pe loc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ghita

Acum 14 ani

Ce va trebuie voua audiente, voi cei care n-aveti nune de neamt?
Raspunde

Mitica

Acum 14 ani

Nu vrei sa primarul sa-ti vanda si sandwichuri pe geamul primariei? Lasa ca are lucruri mai importante de facut decat audiente. Apreciez asta; altfel era ca Basescu cu baile lui in multime (si prostime).
Raspunde

Un cititor

Acum 14 ani

Primarul nu trebuie sa cada in extrema de a tine audiente de dimineata pana seara, ca are lucruri importante de facut. Insa un minimum de respect fata de cei car el-au ales ar impune sa tina aceste audiente. Fara suparare, faptul ca nu a tinut nici o audienta de multi ani spune mult vis-a-vis de modul cum percepe el "prostimea" care l-a votat in proportie de peste 90%. Si noi, sibienii ar trebui sa chibzuim mai mult inainte de a pune stampila ca teleghidatii pe omul care ne dispretuieste si ne-a bagat in niste datorii enorme (daca va informati putin si faceti calcule o sa vedeti ca scadenta adevarata a creditelor incepe in 2013 cand vom avea de rambursat peste 650.000 eur /luna din bugetul local). Deci, atentie popor!
Raspunde

lol

Acum 14 ani

ahhh, ce memorie scurta am, oare sa fi fost audientele o promisiune electorala? hhmmm nu-mi mai aduc aminte :D
Raspunde

ptr "Un cititor"

Acum 14 ani

orasul se dezvolta cu bani; daca nu accesa primaria credite pentru dezvoltare urbana, Sibiul era o comuna anonima in Estul Europei;
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus