Sâmbătă,
11.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Parlamentarii Minerva Boitan si Mircea Cazan, implicati intr-un accident auto

Reprezentanţii liberalilor sibieni în Parlamentul României au fost implicaţi într-un accident rutier, anunţă Tribuna. Maşina în care se aflau senatorul Minerva Boitan şi deputatul Mircea Cazan a fost lovită din spate de un camion şi proiectată într-un alt autoturism. "Vina aparţine conducătorului unui autotractor cu numere de Hunedoara, în vârstă de 23 de ani, care nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, lovind cu partea din faţă un autoturism marca Mercedes, care a fost proiectat în alt autoturism, care se deplasa regulamentar în faţa lui”, a declarat pentru Tribuna Diana Smărăndoiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vâlcea. Mircea Cazan se pare că nu a păţit nimic, iar Minerva Boitan a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean, starea ei fiind bună.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus