Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Primul hipermarket din Medias

Kaufland România va deschide primul hypermarket din Mediaş.
Ieri a avut loc ceremonia de punere a pietrei de temelie a viitorului hypermarket. Aceasta a constat în îngroparea unui cilindru de inox, în care au fost puse materiale promoţionale Kaufland şi monede româneşti.
„Construirea acestui hypermarket în municipiul Mediaş, investiţie pe care de altfel am aşteptat-o mai demult, dar ne bucurăm că s-a putut face şi acum, este un semnal extraordinar şi este bine că s-a construit acum, într-o perioadă de criză pentru că dă semnalul şi altor investitori că în Mediaş este un mediu de afaceri sigur. Dă semnalul populaţiei că nivelul de trai va creşte încet-încet, pentru că nimeni nu vine să investească fără a studia piaţa şi a vedea dacă această investiţie este utilă. Este un lucru foarte bun pentru bugetul municipiului Mediaş pentru că la această investiţie vor plăti câteva miliarde de lei impozit pe investiţie şi pe teren. Nu în ultimul rând, este un semnal bun pentru medieşeni pentru că apare un nou obiectiv comercial care va face concurenţă celorlalte obiective comerciale. Preţurile vor scădea datorită concurenţei şi se vor reflecta în mod corespunzător în buzunarele fiecăruia”, a declarat viceprimarul, Teodor Neamţu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 357

Comentarii

3 comentarii

MB

Acum 13 ani

mda...se pare ca se mai duce dreq inca un magazin Trident... a nu se intelege ca as regreta asta
Raspunde

eu

Acum 13 ani

"scad preturile daca este concurenta"...think again
Raspunde

me

Acum 13 ani

concurenta nu prea va mai exista. am fost acum vreo 2 sapt in trident si arata jalnic: marfa putina. deci?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus