Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

A murit primarul Mediasului, Daniel Thellmann UPDATE

Primarul Mediaşului, Daniel Thellmann a decedat în cursul nopţii de duminică spre luni. Primarul municipiului de pe Târnava Mare suferea de cancer la sistemul limfatic, boală pe care a descoperit-o în februarie, anul acesta. În ciuda acestei boli, Daniel Thellmann a continuat să lucreze, în paralel cu tratamentul urmat la Viena. Din păcate, acum câteva ore, corpul lui Daniel Thellmann a cedat. Daniel Thellmann s-a născut la 1 martie 1960, a fost căsătorit şi a avut doi copii. A intrat în administraţia publică în 2000, ocupând funcţia de consilier judeţean. Din 2004 a fost ales primar al Mediaşului. În vara anului trecut a fost reales în fruntea administraţiei locale din Mediaş.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Ziarul Turnul Sfatului transmite condoleanţe familiei.
(UPDATE) Termenul legal pentru organizarea de noi alegeri este de 90 de zile de la data înregistrării decesului. "Este prea devreme să discutăm despre aşa ceva. Potrivit legii, termenul de organizare a noilor alegeri este de 90 de zile. Vom încerca să găsim, în aceste 90 de zile, o dată convenabilă", spune prefectul Constantin Trihenea, cel însărcinat legal pentru organizarea de alegeri într-o asemenea situaţie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Anonimus

Acum 13 ani

Dumnezeu sa–l odihneasca in pace . A fost unul dintre cei care s–au opus hegemoniei lui Klaus Johanis in judetul Sibiu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus