Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Piata Huet si Piata Mica inchise de maine seara

Cele două pieţe vor fi închise pentru marcarea locurilor de parcare.

 Municipalitatea, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat va realiza în perioada 30 septembrie – 1 octombrie o serie de marcaje a locurilor de parcare din Piaţa Mică şi Piaţa Huet.

Executarea marcajelor în Piaţa Huet se va realiza începând de miercuri, 30 septembrie, ora 18 şi până în dimineaţa zilei de 1 octombrie. "În această perioadă accesul vehiculelor în piaţă va fi blocat, cu excepţia cazurilor de urgenţă sau situaţiilor excepţionale", au transmis reprezentanţii primăriei Sibiu.

 În Piaţa Huet vor fi marcate un număr de 82 de locuri de parcare. În Piaţa Mică marcajele vor fi executate joi, 1 octombrie, cu începere de la ora 20 şi până în dimineaţa zilei următoare, timp în care piaţa va fi închisă traficului. Prin reconfigurarea locurilor de parcare, numărul acestora va creşte de la 100 la 125.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

adi

Acum 13 ani

foarte frumos...sa faca si parcari supraetajate in cele 2 piete. bagati cat mai multe masini pana in buricul targului... de bicicleta ati auzit sau de mers pe jos, incultilor?
Raspunde

hmm

Acum 13 ani

si pe balcescu nu fac parcari? pacat! mi-as fi dorit sa ma plimb printre masini.
Raspunde

nasol indeed

Acum 13 ani

fratilor sa nu disperam... se construiesc locuri de parcare pentru ca e cerere de asa ceva. e sursa de fonduri de care se profita...oportunitate se numeste, nu?!?!? vina e a celor care cer...
Raspunde

edi

Acum 13 ani

nu ne sufocati si nu ne transformati intr-un al 2 bucuresti...lasati-ne liber si aerat macar centrul va rugam frumos
Raspunde

adi

Acum 12 ani

pt 3: parca prostul era cine da nu cine cere... hai sa fim seriosi, "se cosntruiesc locuri de parcare pentru ca e cerere de asa ceva", daca era cerere de blocuri de sticla in piata mare construiam asa ceva pentru ca e sursa de venit. n-am zis nimic, aveau acces masini si inainte in piata mare si huet dar nici sa transformam cele doua piete in adevarate parcari supraaglomerate prin marcaje ce "va creşte de la 100 la 125" numarul locurilor disponibile. da am inteles ideea, bicicletele nu sunt o sursa de fonduri, avem nevoie de oportunitati pe care sa le supraexploatam (da-i dracu de "plimbareti", sa mai respire si-n punga).
Raspunde

adi

Acum 12 ani

rectificare: ...in piata mica si huet...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus