Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Johannis doar politicos in fata lui Antonescu

La doar două zile după ce a anunţat că nu va susţine niciun candidat lansat în cursa prezidenţială, primarul Sibiului, Klaus Johannis, s-a întâlnit cu "prezidenţiabilul" Crin Antonescu. Johannis s-a limitat să spună sâmbătă, că liderul PNL, Crin Antonescu, "are o şansă reală" în cursa prezidenţială deoarece "se înscrie de pe o poziţie bună". "Într-o competiţie, oricare participant are şansa lui. Cum campania electorală nici nu a început, sigur, fiecare candidat care se înscrie de pe o poziţie bună are o şansă reală şi cred că domnul Antonescu are o şansă reală", a declarat Klaus Johannis, primarul Sibiului, la ieşirea de la întâlnirea privată cu Crin Antonescu", a spus politicos Johannis. Cei doi au declarat că, pe durata întrunirii private, au discutat chestiuni de actualitate din viaţa şi politica românească, fără a preciza exact despre ce subiecte au vorbit.

Vizualizari: 280

Comentarii

13 comentarii

garoafa

Acum 11 ani

ce putea vorbi cu crin, decat despre trandafiri
Raspunde

prof.dr.doc. Sile Trompeta

Acum 11 ani

Iata opinia mea: in fotografii remarcam moacele a doi onanisti feroce.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

De ce este asa de "discret" Antonescu atunci cand vine la Sibiu? Nu cred ca este bine sa fie asa de retras si sa apara doar la TV ca lumea vrea sa-l vada indeaproape, sa-l cunoasca mai bine, sa-l auda!!! De ce nu organizeaza PNL Sibiu ceva mai interesant daca tot se oboseste CRIN sa vina pina aici? Nu este suficient sa stea in sedinte cu membrii PNL care oricum vor vota cu Crin...
Raspunde

Teodor

Acum 11 ani

Antonescu nu e "discret"; este doar un simplu guguman, echivalentul lui Geoana in PNL.
Raspunde

pt prof.dr.doc. Sile Trompeta

Acum 11 ani

ba is 3!!!!! nu-l vezi pe cazan ;))
Raspunde

prof.dr.doc. Sile Trompeta

Acum 11 ani

Cazan nu se pune la socoteala, nu este feroce. Cazan nu este onanist de frunte, atinge insa rangul de onanist profesionist (pana la titlul de onanist de elita, mai are multe de ... inghitit!)
Raspunde

pnl

Acum 11 ani

Rai sunteti mai. Astia-s oamenii pe care eu ii votez!
Raspunde

io

Acum 11 ani

toti niste papagal de ti e mai mare scarba...mint de ingheata apele....sa le dea dumnezeu, dupa minciuniile pe care le au spus...lor si copii copiilor lor
Raspunde

hantătar

Acum 11 ani

Se pare că şi fără ajutorul lui Miciurin crinul a fost altoit cu trandafirii...minune
Raspunde

yon

Acum 11 ani

Crin este un politician cinstit. Si nu cred ca mai exista vreunul ca el in Romania de azi. Asa ca are votul meu si nu numai.
Raspunde

Joe Long Dick

Acum 11 ani

iegzakt! crin antonescu este un papagal cinstit; il cumperi, apoi il asmuti pe ala sau pe alalalt si el executa cinstit ordinele primite. la fel ca el sunt 99,99 % din politicienii nostri. duca-se cu totii in (cenzurat) !
Raspunde

maria

Acum 11 ani

Eu il votez pe Dn-l Geoana.Este cel mai bun.PNL-isti se gindesc doar la al lor.Mi se pare Crin Antonescu asa de anemic ca si presedinte,nu categoric nu.Astea din Pnl au ce au cu Crinii,vezi nu demult la conducerea capitalei pe Crin Halaicu,l-au votat numai ca nu era PSD-ist si si-a demonstrat priceperea.A disparut de pa scena politica,au pierdut bucurestenii 4ani si a dat Bucurestiul peste cap cu administrarea lui .Mai sint crini prin PNL?Cam vestejiti.
Raspunde

Horia M.

Acum 11 ani

din partea mea, poti sa-i faci o felatie lui geoana. la cat de prost este nici macar n-o sa-si dea seama de asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus