Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Gaz Metan remizeaza cu campioana

Gaz Metan Mediaş a remizat 0-0, cu Unirea Urziceni, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa a aproximativ 4500 de suporteri. Elevii lui Pustai s-au dovedit egali cu jucătorii campioanei, reuşind să le ia un punct. Prima acţiune ofensivă periculoasă a venit din partea oaspeţilor prin Dănănae dar gruparea de pe Târnavă a reuşit să oprească atacul. A venit rândul Mediaşului să forţeze prin Hoban care a trimis un şut de la depărtare dar, fără să atingă poarta adversă. În minutul 20, Pârvulescu şi Bud devin periculoşi pentru Urziceni, balonul fiind respins de către portarul Tudor. Zece minute mai târziu, gruparea din Urziceni este aproape de gol. Dănănae ratează de la 4 metri distanţă de poarta lui Butcha, după o greşeală a apărării medieşene. Primul şut periculos spre poarta lui Tudor, din partea gaziştilor, vine de la 20 de metri prin Kubala, balonul este prins însă, fără probleme de acesta. Cu zece minute înainte de terminare primei reprize, Unirea Urziceni înscrie prin Todoran dar arbitrul anulează golul pentru un fault la Markovic. La finalul primei părţi, Bud se alege cu un cartonaş galben. A doua repriză începe mai agresiv pentru ambele formaţii. Alex Munteanu acuză o lovitură în piept în urma unei faze fixe la poarta ialomiţenilor. Pe rând, Pârvulescu, Eric şi Munteanu încearcă să înscrie în poarta lui Tudor însă şuturile sunt prea slabe iar rezultatul rămâne tot 0-0. Nici şutul periculos al lui Nohai din minutul 70 nu schimbă rezultatul. Spre sfârşitul partidei, Bud mai primeşte un cartonaş galben după o intrare dură la Bordean. După ieşirea lui Bud, Mediaşul nu mai contează în ofensivă iar meciul se încheie la egalitate 0-0. Pentru Gaz Metan Mediaş au evoluat: Butcha, Nohai, Lazăr, Z. Markovici, Hoban , A. Munteanu, Todea, Kubala, Eric, Pârvulescu, Bud, Cigan, Akaky şi Buzean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus