Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Vointa – 6 etape, locul II

Cu muncă multă şi puţin noroc, CSU Voinţa Sibiu ar putea readuce Sibiul în divizia secundă a campionatului naţional de fotbal. După şase etape, echipa sibiană se situează pe poziţia a doua a clasamentului, despărţită doar de golaveraj de primul loc, ocupat de Bihorul Beiuş. Cu 4 victorii, 1 egal şi o înfrângere, Marius Baciu, tehnicianul echipei se poate declara un antrenor mulţumit. Deşi şi-ar fi dorit mai mult. "Nu aş putea fi nemulţumit de rezultate şi de munca băieţilor, s-au descurcat bine şi în continuare vom face treabă bună. Toţi se ajută între ei dar, mai trebuie să treacă un timp până devin o echipă omogenă care să poată juca fără frică în campionat". Din păcate, fotbalul românesc în diviziile inferioare se joacă pe stadioane ce arată mai degrabă a maidan decât a teren sportiv. "De suprafeţele de joc nu am ce să zic. Am jucat pe terenuri foarte proaste, ne-am descurcat şi ne descurcăm cum puteam", mai spune Baciu. Până acum, pentru Voinţa au marcat patru fotbalişti, iar trei dintre ei, Foro, Grădinar şi Suciu se pot lăuda cu câte o dublă, iar Dîmbean doar cu un gol. "Ei au înscris, dar fără ajutorul echipei nu făceau nimic. Dacă nu ar fi fost ajutaţi de echipă nu ar fi înscris. Nu am să-i recompensez în plus pentru asta, doar cu vreo 4-5 felicitări în plus", mărturiseşte antrenorul Voinţei. La o analiză a meciurilor de până acum, din cele şase partide, CSU Voinţa a câştigat tot pe teren propriu. Prima partidă cu ASA Unirea Ungheni a fost câştigată cu 2-0, pe teren propriu (marcatori Foro şi Grădinar). A urmat meciul în deplasare cu Unirea Dej, pierdută cu 2-0. Apoi acasă, CSU Voinţa- Avântul Reghin, 1-0 pentru gazde prin golul lui Dîmbean. Etapa a patra implicit al patrulea meci al Voinţei în Divizia C, seria a-VI-a, în deplasare la Sănătatea Cluj, sibienii reuşesc un 2-0 prin golurile lui Grădinar şi ale lui Suciu. Etapa a-V-a jucată de CSU, tot în deplasare, la Voinţa Livezile, nu aduce decât un egal 0-0, o ratare a unui penalty şi un gol anulat al oaspeţilor. Ultimul meci din statistică, al şaselea, pe teren propriu cu Odorheiu Secuiesc urcă echipa sibiană pe locul al doilea prin victoria cu 2-1, goluri înscrise de Foro şi Suciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

loredana

Acum 13 ani

ador baiatul cu numarul 16
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus