Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Circulatie blocata in mod organizat in Sebes

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că nu este zi lăsată de la Dumnezeu în care DN7 să nu se blocheze la intrare în Sebeş dinspre Sibiu, în următoarele 20 de zile dumul va fi blocat de lucrări.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat astăzi că „începând de mâine, 10 octombrie, pe o perioadă de 20 de zile, în judeţul Alba, traficul rutier pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 se va desfăşura cu mare dificultate la intrarea în municipiul Sebeş dinspre Sibiu, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată”.

Ca urmare a diferenţei de nivel dintre şine şi carosabil masinile încetinesc, iar la orele de vârf, în zona respectivă, se formează coloane de autovehicule pe distanţe semnificative.

Pe perioada lucrărilor circulaţia se va desfăşura pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri. Sunt recomandate rutele:

-către Ungaria dinspre Braşov, DN13 Braşov – Târgu Mureş, DN15 Târgu Mureş – Turda, DN1 Turda – Oradea – Borş;
-către Arad dinspre Râmnicu Vâlcea, DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, DN66 Târgu Jiu – Simeria, DN7 Simeria – Deva – Arad (reamintim că pe DN66, pe segmentul Lainici – Petroşani, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 20 de tone nu este permisă din cauza tasării drumului între kilometrii 121 şi 122, fiind deviată pe alte rute).

Drum bun!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Turistul

Acum 14 ani

Am stat 2 ore spre Deva si 3 ore la intoarcere. La calea ferata lucra un Dorel iar in intersectia spre Alba Iulia, Deva erau exact zero politisti. Eu daca nu mai platesc impozitele oare ce se intampla ??? Drum bun in continuare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus