Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Trisorii

Traian Băsescu. Stive de pliante tipărite la Monitorul Oficial şi comandate de PD-L. Sorin Oprescu. Primele machete în ziare. Crin Antonescu. Scrisori acasă la toţi sibienii. Mircea Geoană. E-mail-uri în fiecare zi. E campanie electorală? Nu. Dar cine ţine cont de asta?
Să nu mai pomenim de anonimi iluştri, implicaţi în politică doar pentru a mai strânge ceva zîmbete: Gigi Becali sau Nati Meir, amândoi fiind prezenţi aproape non-stop la televizor sau pe la tot felul de festivaluri locale.
Democrat-liberalii sibieni au şi primit deja o parte din materialele de campanie. Până una-alta, ele au fost distribuiţi la membrii de partid. Sloganul lui Băsescu: „Atitudinea care schimbă România”. Pe un alt pliant, Băsescu face o analiză a propriului mandat, în care se laudă că românii sunt mult mai liberi decât pe vremea lui Adrian Năstase şi Iliescu, iar relaţiile cu Republica Moldova sunt mai calde decât niciodată. Campania poate să înceapă.
Independentul Sorin Oprescu a încheiat deja primele contracte publicitare în Sibiu. Intră în luptă, www.sorinoprescu.ro este mesajul cu care candidatul la prezidenţiale şi-a făcut deja intrarea în Sibiu. În plus, se lucrează deja la celelalte materiale de propagandă. Lucrul bun este că acestea se realizează la nivel judeţean, iar economia locală înfloreşte pe banii prezidenţiabililor.
Crin Antonescu a trimis deja scrisori sibienilor, în care îi anunţă ca le va fi preşedinte, pentru că are şansă, forţă şi soluţii. “Candidez la Preşedinţia României şi ştiu că mulţi dintre dumnevoastră sunt încă nehotărâţi şi se întreabă în legătură cu mine dacă am destulă forţă, dacă am soluţii şi dacă am şanse de a devenii preşedintele României”, îşi începe Antonescu scrisoarea. Şi pe internet campania şefului PNL e în plină desfăşurare. Pe lângă site-ul crinantonescu.ro, mai mulţi bloggeri au fost deja angajaţi să-l promoveze  în comunitatea online pe liderul naţional-liberal.
Mircea Geoană dă câte un asalt zilnic pe internet, în care promite marea-cu-sarea. În mare, lucruri fără nicio legătură cu preşedinţia. „Un program naţional de locuinţe poate stimula economia, sau „Mirceă Geoană: «Trebuie locuinţe ieftine pentru tineri în toată ţara”, sunt îndemnurile fără niciun substrat real. Basme de campanie. În rest, mulţi tineri care strâng semnături pentru candidaţi. Campania a început.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mim

Acum 12 ani

mi-e sila......... altceva nu-mi vine in minte -decat sila dezgust si dispret pentru toti politicienii!!!
Raspunde

un cetatean

Acum 12 ani

Articolul este ok insa faptul ca s a pus ca si imagine poza unuia dintre candidati ma face sa cred ca ideea a fost alta... pacat...
Raspunde

ratatouille

Acum 12 ani

unicul lucru pe care il poti face doar in campanie electorala este sa spui: votati pe cineva. in rest totul e permis si in afara campaniei. de aceea nimeni nu a furat startul si nu este campanie, dpdv legal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus