Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Fiscul controleaza firmele inactive

Inspectorii Direcţiei generale a Finanţelor Publice Sibiu au descoperit numeroase firme care, deşi figurau ca inactive, au emis facturi chiar şi de câteva milioane lei. În urma controalelor, autorităţile fiscale sibiene au emis decizii de impunere de circa 66 milioane lei. "Am găsit firme inactive precum Euroflor Trading SRL, care a efectuat achiziţii intracomunitare, deşi era firmă inactivă", spune Grigore Popescu, directorul coordonator al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu. Potrivit lui, însă, cea mai mare descoperire de acest gen a fost făcută la firma Gold Corporation, unde inspectorii fiscali sibieni au găsit facturi emise de circa 21,7 milioane lei. Direcţie de Finanţe Sibiu a primit o delegare specială penmtru controlul firmei Gold Corporation, al cărei principal obiectiv îl reprezintă exploatarea zăcămintelor de aur de la Roşia Montană. "Prin aceste controale la firmele inactive urmărim disciplinarea contribuabilului", mai spune Grigore Popescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus