Joi,
25.02.2021
Ceata
Acum
0°C

Alo? Aici Tursib!

Pentru o cât mai bună informare a publicului cu privire la noile trasee Tursib care vor intra în vigoare din data de 15 noiembrie, Tursib pune la dispoziţia cetăţenilor un „call center” pe numărul de telefon 0800 800 586 care va funcţiona din data de 1 noiembrie de luni până vineri, între orele 7 şi 22.

Potrivit administraţiei locale, la acest număr de telefon, publicul poate afla informaţii cu privire la traseele pe care le pot folosi pentru a ajunge la locul de muncă, la şcoală sau în zonele de cumpărături. De asemenea, la acest numărul de telefon vor putea afla informaţii despre noul sistem de tarifare ce va fi introdus începând din data de 15 noiembrie – abonamentul unic.

Pe lângă acest important instrument de informare, societatea de transport public în comun continuă campania de informare în oraş. Cetăţenii pot afla informaţii cu privire la noile trasee Tursib din afişele amplasate în oraş, prin intermediul plăcuţelor amplasate în staţii, prin pliantele distribuite de reprezentanţii societăţii, prin intermediul site-ului www.tursib.ro sau prin caravana „Noul Tursib” care staţionează în diverse puncte din oraş.

Tag-uri: Noul Tursib

Vizualizari: 184

Comentarii

3 comentarii

Dani

Acum 11 ani

Site-ul de la Tursib este o porcarie ma ala merge 2-3 zile dupa care nu merge 2-3 zile......o tampenie si nu doar de acuma de vreo 2 ani face asa. Si acuma nu merge de vreo saptamana
Raspunde

danny

Acum 11 ani

de ce laudati atat de mult tursibul si directorul acestei societati? De ce nu faceti un calcul sa vedeti cate masini ies pe teren zilnic din cele 70 cate are tursib si daca este permis acest lucru? dar care este intervalul de timp dintre autobuze? dar faptul ca se promoveaza transportul poluant?autobuzele maz sunt niste rable dupa 5-6 ani de la darea in folosinta.troleibuzele functioneaza bine la 50 de ani....
Raspunde

Bogdan

Acum 11 ani

TURSIB= 0 BARAT.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus