Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Coalitie legalizata pentru Johannis

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu vrea să propună celor trei partide: PNL, PSD şi UDMR înregistrarea unei coaliţii la Tribunal,pentru a-l propune pe Johannis premier. "Eu aş propune, chiar dacă e campanie electorală şi chiar dacă în această coaliţie sunt trei candidaţi la Preşedinţie care se vor lupta între ei la prezidenţiale, încheierea unei coaliţii juridice pentru susţinerea lui Klaus Iohannis, în condiţiile în care Curtea Constiutuţională ar putea susţine că este nevoie de acest lucru", a susţinut Relu Fenechiu, citat de Mediafax. Liberalul a subliniat că că va propune la întâlnirea de duminică seară, de la Senat, cu primarul Sibiului, şi întrunirea Camerelor reunite în şedinţă de plen "pentru a se acorda un vot în favoarea lui Klaus Johannis pentru funcţia de prim-ministru".
Lideri ai formaţiunilor parlamentare care îl susţin pe Klaus Johannis pentru funcţia de premier au programată o întâlnire cu acesta, duminică seară, de la ora 18.30, la cabinetul preşedintelui Senatului.

Reprezentanţii UDMR nu vor participa la întâlnirea de duminică, de la ora 18,30, cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar îl susţin în continuare pe acesta pentru funcţia de premier, a declarat vicepreşedintele executiv al Uniunii, deputatul Borbely Laszlo, citat de corespondentul Mediafax.

Borbely a motivat decizia UDMR de a nu participa la întâlnire prin faptul că niciun reprezentant al Uniunii nu mai este în Bucureşti, mai ales că ora stabilită pentru întâlnire s-a schimbat de trei ori.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu va participa, duminică, la întâlnirea de la Bucureşti cu Klaus Johannis, liberalii urmând să fie reprezentanţi de Radu Stroe şi Relu Fenechiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

28 comentarii

Eusebiu

Acum 14 ani

daca sasul intra in coalitia tripartita, sau numai la PD-L, e clar ca e un sinistru vagabond.
Raspunde

vine

Acum 14 ani

vine dsarul de la Curtea de Apel Alba Iulia peste iohANNUS. Fugi naparca la naparcile tale din germania, via miticii nesimtiti din bucuresti. Sa va arda focul de imputiti.
Raspunde

Laszlo

Acum 14 ani

Mai udmr-isti jegosi. Cand Pd-l a vrut sa va coopteze la guvernare,Geoana s-a opus. Acu'-l pupati in cur doar doar o sa va dea vreun os de ros. Rusine jegurilor.Voua si celorlalti,psd si pnl. Va bateti joc de tara asta.Hai, da-ti tare acum caci poate obtineti autonomia la care visati.
Raspunde

Sibianul

Acum 14 ani

Buna! E de mirare cum oameni care au acces la computer pot scrie asa de urat! Oare ei cred ca daca folosesc limbaje necivilizate asta ii ajuta sa isi impuna punctul de vedere?! Sa revenim la subiect: am face bine fiecare sa ne dam seama ca traim intr-o lume care nu e ideala. De accea inainte de a da si a-l desfiinta pe Johannis, amintiti-va dragi sibieni cum era Sibiul pana in anul 2000 cand administratia Johannis s-a instalat. Cati primari au fost din 1989 pana in 2000 si ce au "facut" ei pt urbea noastra?! Asa ca, va rog, sa fim un pic mai realisti si cu bun simt si sa recunoastem ca administratia Johannis chiar a miscat lucrurile intr-o directie buna.
Raspunde

Un sibian

Acum 14 ani

Toti venetici il ponegresc pe primaru SIBIULUI SA SE DUCA DE MINA CU TOTI NEAVENITI DE UNDE AU VENIT SA NE LASE PE ADEVARATI SIBIENI SA TRAIM ASA CUM SE TRESTE INTRO TARA CIVILIZATA''SIBIENI AVETI GRIJA CIND VOTATI''CA FACETI PARTE DIN OCIDENT NUMI ASA VOM MERGE SPRE O DIRECTIE BUNA
Raspunde

...

Acum 14 ani

Ati colindat prin tara, aproape toate orasele resedinta de judet s-au dezvoltat. Oare toate au primari sasi?
Raspunde

mim

Acum 14 ani

suscriu celor spuse de 4- adevarat este ca multi nu merita sa aiba acces la internet si sa scrie astfel de mizerii .Nu conteza ce pareri ai -dar spune-le civilizat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

dascalu

Acum 14 ani

sa nu uitam ca johannis este un primar ales cu 80 % asta inseamna ceva, tot respectul
Raspunde

ardeleanu

Acum 14 ani

base du-te odata ca avem treaba cu tara asta nu ne mai sta in cale
Raspunde

ciobanu

Acum 14 ani

Gioana a dovedit ca poate , a fost ambasador in una din cele mai mari puteri din lume merita sa fie si presedinte intr-o tara asa de mica
Raspunde

Veneticu local

Acum 14 ani

Aici nu e vorba de a nega meritele lui Johannis ca primar care sunt vizibile pentru orice om bine intentionat. Dar stiti zicala, spune-mi cu cine te iei de mana si-ti spun cine esti. Cine-l sustine pe Johannis? Toata clica de fosti securisti si actuali mafioti care au pus Romania pe butuci. Asa ca ma scuzati, Klaus s-a dovedit a fi ori un oportunist ros de ambitii si pofta de a parveni, ori pur si simplu un prost care nu pricepe ce se intampla. Oricum ar fi, e o mare dezamagire.
Raspunde

! pentru 8

Acum 14 ani

80% din 30% prezenta la vot asta asta inseamna 27% din sibieni,asa ca las-o mai moale cu cel mai iubit fiu al orasului.Vino la o sedinta de consiliu sa vezi cum da cu tifla sibienilor cu probleme!
Raspunde

pentru 12!

Acum 14 ani

80 % inseamna 80%... daca doar 30% au votat, asta inseamna tot 80%... pentru ca cei care nu au votat nu merita sa fie luati in calcul...
Raspunde

venetic

Acum 14 ani

Voi ,o parte din sibieni,va considerati civilizati,dar sunteti rasisti si nu faceti cinste numelui de ardelean. Se vede ca au trecut sasii peste voi ,v-au colonizat si va credeti rasa superioara.Nu depinde de voi unde ma stabilesc eu.S-a dus vestea in toata tara cat de jegosi sunteti.Doar reclama,intariti proverbul"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul".
Raspunde

pt. 14 ,venetic

Acum 14 ani

In primul rand nu trebuie sa te consideri venetic. Uita de chestia asta. Sunt Sibian de generatii. Nu trebuie sa-i judeci pe toti dupa cativa neispraviti. Si sa-ti mai spun ceva. Cei mai acizi critici (am cunoscut destui) am intalnit din cei veniti in Sibiu din alte parti.Lasau impresia ca sunt mai deranjati de venirea altora din alte zone, decat cei localnici. Sper sa-ti treaca supararea.
Raspunde

sibian pt. venetic

Acum 14 ani

Ai dreptate, uneori mi-e jena ca sunt sibian, din cauza unor idioti care se cred "miezul din dodoasca", vorba lui Mircea Badea, doar pentru ca au fost fatati aici si nu aiurea. Sibienii nu sunt cu nimic superiori restului romanilor. Peste tot sunt oameni si "oameni", asa ca nu este un merit ca te-ai nascut intr-un anumit loc, iar locul nasterii nu te "inobileaza automat".
Raspunde

Mama Omida

Acum 14 ani

Herr Johannis, nu te vad de loc bine in viitor pentru ca te-ai legat la cap cu banditi ca Patriciu, Voiculescu, Hrebenciuc, Nastase. Cine se baga in mocirla il mananca porcii! Vezi ca si cu simpatia sibienilor, ea nu poate tine la nesfarsit, ca nu sunt chiar toti prosti ca sa nu vada ce jocuri marsave accepti doar de dragul puterii!
Raspunde

sustin campania asta!

Acum 14 ani

colectez sperma in scopuri de cercetare atenta si stiintifica , chiar asa sa moara bibi! tel.: 0741.106.094
Raspunde

PACAT

Acum 14 ani

Cred ca ar fi fost un premier bun dar Basescu nu vrea sa cedeze. Cred ca greseste. Eu i-am votat pe amandoi. Primarul nu m-a dezamagit, presedintele D.A.
Raspunde

pt. IP 188.24.215.170

Acum 14 ani

IP 188.24.215.170 = postare din bucuresti, zona bd. Hristo Botev - bd. Corneliu Coposu. deci, care e primarul pe care l-ai votat? Sorin Oprescu, zici? Si nu te-a dezamagit?
Raspunde

pt. sibieni, cu dragoste

Acum 14 ani

Se acceseaza showip.net . Aflati si voi astfel cine sunt agitatorii astia pedelisti/udemeristi/pesedisti/penelisti. La naiba cu ei si cu sefii lor!
Raspunde

Nashul

Acum 14 ani

Ciolhannis a luat-o urat in bot aseara la emisiunea Nasul de pe B1, unde a fost prezentat si un film de pe internet cu implicarea neamtului cinstit al Sibiului in trafic de copii. Penibil, domnule Ciolhannis!
Raspunde

Nashul

Acum 14 ani

Penibili sunt si aia de l-au propus pentru postul de prim-ministru, desi stiau cu cine au de a face! Sa vedeti cate se vor mai afla despre ranjitul asta ipocrit!
Raspunde

Sami

Acum 14 ani

Cine vrea sa vada filmul poate sa-l acceseze pe YouTube cu titlul "Johannis traficant de copii". M-am uitat si eu din curiozitate, si o penibilitate, o facatura mai mare ca aia, o vedeai numa la TVR1 inainte de '89. Filmul s-a facut prin 2000 cand Johannis era ales ca primar, iar scopul filmului este cat se poate de evident. Comentariul de la 4 este cat se poate de concludent.
Raspunde

dan

Acum 14 ani

am vazut si eu filmuletul. se vede clar cum reporterul pune in asa fel intrebarile ca sa auda raspunsurile pe care le vrea. as fi curios cine a aprobat adoptia nu cine a tradus... si sa ma scuze toata lumea, dar daca bunicii ii iubeau asa de mult, de ce i-au dat la adoptie???
Raspunde

Oreste

Acum 14 ani

Johannis e un inocent, atras in caruselul sacalilor puterii. E un pion pe masa de sah, pe care il vor manevra abil liderii in competitie dura pentru a ajunge la Cotroceni. Si cum nu poate ajunce acolo decat unul, se va recurge la mijloacele abjecte. Sa nu ne mai amageasca nici Crin, nici Geoana cu respect reciproc. Peste cateva zile va incepe batalia, vor renunta la manusi si se vor infrunta cocoseste. Ce ar putea face Johannis ca sa mentina echilibrul? Orice gest sau vorba ii va fi rastalmacita in favoarea sau defavoarea tigrilor scapati din cusca. Ne asteapta un spectacol de pomina. Grabiti-va sa va procurati bilete. Ar fi o mare pierdere sa ratati panarama ce se apropie cu iures mare. Eu voi urca in Turnul Sfatului, sa cuprind totul, de la Tisa pana la Dunarea albastra. Va astept, va tin loc!
Raspunde

lol

Acum 14 ani

E inocent? Iohannis este un bandit, iar la ora asta este o adevarat isterie pe net, ca se afla tot mai multe adevarurt despre ticalosul acesta. Sibienilor, ati fost orbi timp de noua ani, a trebuit ca idolul vostru, avid de putere si lacom de bani, sa iasa in fata, ca sa aflati si voi adevaruri pe care pana acum le-ati respins sau negat! Bine ca acum afla o tara intreag cine-i "neamtul de la Sibiu"!Traficant de copii, hot de case si corupt, alaturi de Voiculescu, Patriciu, Hrebenciuc, Vanghelie si toata sleatha de banditi care-l sprijina!
Raspunde

vlad

Acum 14 ani

pana la urma o sa faca si Maiasii cu Incasii o coalitite ptr Johanessian, asa i-a zis unu pe antena 3 :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus