Miercuri,
01.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Metis de lup pentru adoptie

Puişorul din imagine a apărut la poarta unei case, din apropierea Parcului Subarini, în urmă cu câteva zile. Tremurând tot, îngheţat de frig. A fost nevoie de nişte oameni inimoşi, care să stea de capul lui o zi întreagă cu pături şi lapte cald ca să îl pună pe picioare, să îl scape cu viaţă din greaua încercare. Şi au reuşit pentru că, aşa e, norocul ţine cu oamenii inimoşi. Din păcate, încă un câine depăşeşte posibilităţile acestor oameni de treabă. Au dus căţeluşul la doctor, l-au deparazizat, a primit şi primele vaccinuri iar acum îşi caută un stăpân care să îl grijească şi să îl omenească. Puiuţul este un metis de ciobănesc german şi este de-a dreptul adorabil. Dacă doriţi să faceţi o faptă bună, să oferiţi dragostea dumneavoastră unui căţel, sunaţi la numerele de telefon 0727.58.31.01 sau 0752.00.62.28.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 238

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus