Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Profit in crestere la Retrasib

Retrasib SA Sibiu, producător de generatoare şi transformatoare electrice nu pare foarte afectată de criză. Firma a înregistrat un profit de 775.000 lei, după primele nouă luni ale acestui an, de două ori şi jumătate mai mult ca în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti. Retrasib a avut o cifră de afaceri de 9,7 milioane de lei, în primele nouă luni din 2008, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când a avut afaceri de 8 milioane lei. Retrasib are un capital social de 5 milioane lei, divizat in circa 50 mil. de actiuni. Vineri, firma avea o capitalizare de 9 milioane lei, pe bursa. Retrasib speră să obţină finanţare de un milion de lei pentru un proiect european prin care vrea să îşi dezvolte capacitatea de producţie. Proiectul solicită bani prin programul de stimulare a competitivităţii, derulat prin Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 454

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus