Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

Fostul prefect Popescu, devine consilier judetean

Fostul prefect din perioada ţărănistă Ion Popescu va fi supus validării pentru funcţia de consilier judeţean în şedinţa programată pentru joi dimineaţa. Ion Popescu, acum director al Centrului Meteorologic Regional, este propus de PD-L pentru a ocupa locul lăsat vacant de Claudiu Spânu, care a demisionat din motive de incompatibilitate. Ion Popescu ar urma să fie al cincilea consilier judeţean care intră în forul legislativ local de pe listele de supleanţi. Până acum, din cadrul PD-L, în locul lui Nicolae Nan a venit Şerban Ţichindelean, care a demisionat pentru a rămâne în fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare. Locul lui Ţichindelean a fost luat de Marcela Răulea. Şi la liberali, Minerva Boitan, aleasă senator, a lăsat locul Mariei Valeria Isaicu, iar Mircea Cazan, ales deputat, lui Sorin Şerbu. În fine, în cazul social-democraţilor, singurul new-entry este Ioan Sasu, în locul lăsat vacant de Cosmin Ionescu. În continuare, rămâne vacant locul lui Ioan Terea, care a renunţat la funcţia de consilier judeţean pentru cea din fruntea Direcţiei Silvice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus