Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
27°C

Anca Dragan trimisa in Brazilia. Ioan Bordianu ii ia locul

29 Octombrie 2009 12:41

Consiliul Judeţan Sibiu a aprobat în această dimineaţă proiectul de hotărâre privind „suspendarea raporturilor de serviciu” a Ancăi Drăgan din funcţia de director la Protecţia Copilului Sibiu.
Înainte de suspunerea la vor a proiectului de hotărâre, în apărarea Ancăi Drăgan a intervenit consilierul judeţean Sorin Şerbu. Acesta a arătat că Anca Drăgan a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Alba Iulia pentru „infracţiunea de corupţie” şi pentru „obţinere pe nedrept a fondurilor din bugetul general al Comunităţii Europene” însă a ţinut să menţioneze şi faptul că angajatorul ei, Consiliul Judeţean, ar trebui să o apere. „Angajatorul are rolul de a-i propune un nou loc de muncă”, a declarat în cadrul şedinţei Sorin Şerbu.

Răspunsul a venit imediat din partea secretarului CJ, Nicola Iordan. „Din păcate este o situaţie neplăcută. Suspendarea intervine de drept, este o clauză prevăzută de lege. Categoric nu poţi să-i oferi o altă funcţie publică în această instituţie publică pentru a nu afecta ancheta şi judecata prin varii mijloace”, a declarat Nicola Iordan.

În replică, Şerbu a spus că la fel de bine o pot trimite în Brazilia sau în cine ştie ce altă ţară, numai pentru a se proteja ancheta şi judecata. „Domnule secretar, deveniţi procuror! Pentru a nu influenţa instanţa din România, mă gândesc că ar trebui să o trimiteţi pe doamna Drăgan în Brazilia”, a mai spus Şerbu.

Imediat după aprobarea hotărârii s-a validat şi punerea în funcţia deţinută până acum de Anca Drăgan a lui Ioan Bordianu, cel care până astăzi deţinuse funcţia de şef-serviciu Relaţii Publice şi Centru de Informare a Cetăţenilor din cadrul Consiliului Judeţean.

„Este cunoscută situaţia la Protecţia Copilului. Raporturile au fost tensionate, aşa cum ştim. Am considerat că dacă luăm o persoană din exterior, o persoană neutră, situaţia de poate îmbunătăţi”, a explicat decizia Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean.

„Sunt onorat că am fost propus pentru funcţie. Este o onoare şi o provocare pentru mine” a declarat şi noul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

sibian

Acum 10 ani

ca tu vei fi mai cinstit si nu vei fura........
Raspunde

maria

Acum 10 ani

Felcitari noului Director, sunt sigura ca va face treaba foarte buna ...
Raspunde

:)

Acum 10 ani

Este un baiat exceptional
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

...altfel vine iar DNA. Sunt convins de faptul ca noul director va face treaba buna. Bafta!
Raspunde

alexandra

Acum 10 ani

Mult succes in noua functie tanarului Director!
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

poate tinerii mai pot schimba ceva in sistem!
Raspunde

Bogdan

Acum 10 ani

Dl Bordianu este o persoana exceptionala si un foarte bun profesionist sunt sigur ca va face treaba buna daca va fi lasat.
Raspunde

nelu

Acum 10 ani

Srefan Dobre, te-as trimite si pe tine undeva..... pt titlul pe care l-ai pus dar nu vreau sa te aleg pt ca toti de la foaia asta sunteti de-un fel: care mai de care mai BelinskY.
Raspunde

viorel

Acum 10 ani

Bordianu un om exceptional? vai de capul lui, un parvenit ca oricare altul, se vede ca n-ati lucrat cu el
Raspunde

vasile

Acum 10 ani

Da,tinerii ar putea schimba ceva,daca nu vor invata de la cei deja "inraiti" in ale meseriei....Din pacate desi par a aduce cu ei corectitudine si onoare,prea repede se convertesc si isi vor urmari propriile interese....sa Dea Domnul sa fie altfel....
Raspunde

un fost asistat

Acum 10 ani

poate ca iubeste mai mult copii decat Dragana,ea nici macar de sarbatorile de iarna nu ne primea la colindat desi noi ne pregateam cu doamnele referente si invatam cele mai frumoase colinzi,de venit pe la noi prin centru nici nu a venit vreodata,domnule sa iubesti copii si sa mergi prin centre ca este JALE,sa nu te increzi in Toma,Marcu,Girloanta ca si aste vai de ele
Raspunde

mia

Acum 10 ani

O cunosc pe dna.Dragan , este un om de exceptie, un profesionist.Nu am nici o parere despre noul director pentru ca nu il cunosc. Cat despre cel care scrie articolul mai are de invatat...Bafta domnului director!
Raspunde

C.P.Sibiu

Acum 10 ani

Pe acesta cale va multumim celori care si-au facut treaba, si nu in ultimul rand sa fie verificari mai dese la C.P Sibiu
Raspunde

?????

Acum 10 ani

Ioan Bordianu sper sa faca treaba in D.G.A.S.P.C.Sb.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

un ratat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus