Luni,
22.07.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Casutele Targului de Craciun, gata rezervate

Comercianţii interesaţi să participe la Târgul de Crăciun s-au grăbit să rezerve căsuţele ce vor fi amplasate în Piaţa Mare pe perioada sărbătorilor de iarnă. „Aproape toate căsuţele sunt deja rezervate”, spune primarul Klaus Johannis. Târgul de Crăciun începe în 28 noiembrie şi se termină în trei ianuarie. În ziua inaugurală, pe scena Târgului Andra va susţine un recital. Deocamdată nu au fost stabilite toate evenimentele ce se vor desfăşura în cadrul acestui târg. Cu toate astea, se ştie de pe acum că ziua de 4 decembrie va fi destinată persoanelor cu dizabilităţi, în 5 decembrie va avea loc Festivalul de Datini şi Obiceiuri organizat de Muzeul Astra iar în 6 decembrie, „magicianul” Marian Râlea va susţine un spectacol pentru cei mici. Concerte sunt programate în datele de 13, 18, 20 şi 22 decembrie, urmând să concerteze Paula Selling. Acapella, Ducu Berţi, Asociaţia Corală „Sanctus Pro Deo” şi Florin Săsărman. Corurile care doresc să concerteze în cadrul Târgului de Crăciun se pot înscrie pe www.targuldecraciun.ro. Lucrările pentru ridicarea celor 70 de căsuţe de lemn destinate comercianţilor vor începe în data de 9 noiembrie. Târgul de Crăciun este organizat de municipalitate împreună cu Fundaţia Austria Pro România şi cu sprijinul Ambasadei Austriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus