Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mama amendata pentru ca si-a trimis copiii in campanie electorala

IPJ Sibiu a anunţat, joi, că o femeie din localitatea sibiană Cârţa a fost sancţionată după ce şi-a trimis copiii, minori, să împartă afişe electorale prin localitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, subinspectorul Luciana Balteş, este vorba despre un băiat de 13 ani şi o fată de 15 ani care au fost trimişi de mama lor să împartă afişe în format A4 care aparţineau PDL. Femeia a fost sancţionată prin avertisment, potrivit Legii nr. 370/2004, republicată, informează Mediafax. De la debutul campaniei electorale, în întreg judeţul Sibiu s-au mai înregistrat două incidente, constând în deteriorarea afişelor şi banner-elor. Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că în oraş nu au existat incidente şi le-a amintit partidelor politice că în oraş amplasarea de afişe în alte locuri decât cele special amenajate este interzisă. Consiliul Local Sibiu a stabilit o amendă cuprinsă între 50-70 de lei pentru persoane fizice şi 150-250 pentru persoane juridice în cazul afişajului în locuri publice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus