Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-2°C

Zapada a blocat Transfagarasanul

30 Octombrie 2009 11:20

Traficul pe Transfăgărăşan a fost blocat, în această dimineaţă, între localităţile sibiene Cârţişoara şi Bâlea Lac din cauza zăpezii şi a ceţii dense, iar în prezent se circulă îngreunat, în condiţiile în care a nins abundent. Potrivit subcomisarului Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic, în zonă a nins abundent în această dimineaţă, iar decizia închiderii circulaţiei a fost luată pentru a nu se înregistra incidente rutiere. Conform sursei citate, traficul a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate, după ce drumarii au reuşit să cureţe şoseaua. "A fost o ninsoare abundentă, au fost căderi masive de zăpadă în zonă, dar niciun autoturism nu a rămas blocat pe acest tronson de drum şi nu au fost înregistrate tamponări sau accidente. În acest moment drumarii au reuşit îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, iar circulaţia s-a reluat între Cârţişoara şi Bâlea Lac, traficul desfăşurându-se însă îngreunat, în condiţii de iarnă. Recomandările noastre pentru şoferi sunt să se deplaseze cu viteză redusă şi să folosească luminile de ceaţă", a declarat Bocai, citat de Mediafax. Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închsiă începând cu 1 noiembrie, până în primăvară.

Comentarii

1 comentarii

adriana gheorghe

Acum 11 ani

la ce se refera titlul ;MULTI ninsori"???? efectiv am stat citeva secunde sa ma gindesc la ce va referiti?l la multi oameni in ninsori sau la MULTE ninsori? chiar nu mai verifica nimeni inainte de a se tipari ziarul??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus