Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Mediasul plateste tribut bancii scurte

Gaz Metan Mediaş nu a reuşit să producă supriza în meciul încheiat în urmă cu câteva minute, disputat în deplasare la Ploieşti în compania campioanei Asesoft. Medieşenii s-au au condus primele două sferturi şi s-au ţinut aproape de campioană în ultimele două însă a plătit tribut băncii scurte şi eliminărilor cu cinci faulturi. Elevii lui Bruno Soce încep meciul în forţă. După 3 minute conduceau cu 11-4 iar Dado Arnautovic cere timp de odihnă. Foarte inspirat pentru că Asesoft egalează în câteva minute la 17. Medieşenii accelerează din nou iar după primul sfert conduc cu 25-22. Ecartul devine şi mai mare, la 11 puncte, 35-22. Însă jocul la trei puncte îi trădează pe medieşeni. Cu o singură aruncare reuşită din 15 încercări, tactica medieşenilor nu dă roade. Ploieştiul egalează la 44 iar finalul primei jumătăţi se încheie cu scorul de 46-44 pentru Gaz Metan.
Atitudinea arbitrilor se schimbă radical din sfertul III. Orice contact începe să fie fluierat, se fluieră abateri de trei secunde, deşi cele din primele două sferturi au fost total ignorate. Iar faulturile încep să se acumuleze. Sfertul trei aparţine gazdelor care încep foarte bine. Burlacu şi Griffith domină jocul sub panouri iar diferenţa ajunge la 10 puncte, 67-57 pentru Asesoft. După un run de 7-1, Mediaşul reuşeşte să încheie sfertul la doar două lungimi de campioni, 68-64. Egalarea vine cu 3 minute înainte de final. Un coş de trei puncte al lui Howell face ca tabela să arate 80-80. Din păcate, banca scurtă şi numărul mare de faulturi făcute de medieşeni îi vor costa. Trei jucători sunt nevoiţi să părăsească terenul cu cinci faulturi în timp ce Ploieştiul îl pierde doar pe Burlacu, înlocuit cu succes de Căruţaşu. Howell joacă egoist ultimele două faze, extrem de individualist iar ploieştenii nu iartă. Meciul se încheie cu scorul de 86-81.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

o hahalera

Acum 13 ani

Pacat ca au pierdut!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus