Joi,
29.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Cazan: Referendumul lui Basescu trebuie scos de pe panouri

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan spune că liberalii sesizează Biroul Electoral Central pentru ca afişele pentru promovarea referendumului din 22 noiembrie, să fie scoase de pe panourile de afişaj pentru campania prezidenţială. Ideea a venit după ce Biroul Electoral Judeţean Iaşi a decis, luni, îndepărtarea din locuri publice a afişelor de campanie pentru referendum, in care apare preşedintele Traian Băsescu. Liberalii au arătat că Legea 370 prevede ca locurile speciale de afisaj sunt destinate campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, iar pe aceste panouri nu pot fi amplasate materiale de altă natură, precum cele destinate campaniei pentru referendum. "Nu vom face o sesizare la nivel, facem o sesizare la nivel naţional, pentru că situaţia de la Iaşi este valabilă pentru toate judeţele. Noi am depus o sesizare la Sibiu pentru că preşedintele Băsescu a încălcat prevederea conform căriea campania pentru referendum se face în 20 de zile, nu în 30 de zile, aşa cum se întâmplă acum", spune Mircea Cazan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Sami

Acum 12 ani

Mare lucru... O sa dispara de pe panourile special amenajate cum sunt cele de la cazarma 90. In rest insa, afisele de pe hoteluri sau din casetele luminoase, nu pot fi luate jos...
Raspunde

Sami

Acum 12 ani

Oricum, este foarte probabil ca Basescu sa intoarca actiunea asta impotriva voastra, sustinand ca "sistemul ticalosit" lupta impotriva ideii de reducere a numarului de parlamentari sau ca parlamentarii fac orice pentru a-si pastra locurile calde din parlament. Oricum, de maine o sa poata sa apara afisele cu referendumul peste tot...
Raspunde

observator care nu uita usor

Acum 12 ani

stie, doar si el a facut la fel; mai tineti minte ultima campanie electorala de la alegerile parlamentare uninominale? Mircea Cazan a aparut in reclama unei reviste (revista care nu a iesit la tipar nici inainte nici dupa campanie) pe multe panouri publicitare din oras inainte de inceperea oficiala a campaniei electorale. Asa ca trebuie sa-i dam dreptate ca doar' e expert in acest subdomeniu al inselatoriei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus