Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Viitoarea propunere pentru postul de premier: Vasile Blaga

Vasile Blaga are cele mai mari şanse de a fi propus pentru funcţia de premier desemnat, în condiţiile în care Emil Boc, preşedintele partidului, nu mai poate fi luat în calcul, primind deja un vot de blam din partea Legislativului, scrie Mediafax, citând surse din cadrul PD-L. Democrat-liberalii consideră că expertiza lui Vasile Blaga pe partea administrativă, dar şi experienţa în calitate de ministru de Interne sunt atuuri care îl recomandă pentru nominalizarea ca premier.
Democrat-liberalii pornesc de la premisa că preşedintele Traian Băsescu va face următoarea propunere de premier din rândul formaţiunii cu cele mai multe mandate în Parlament, respectiv PDL, aşa cum a anunţat de altfel în mod oficial. Un argument în favoarea nominalizării lui Blaga ar fi faptul că acesta a fost singurul ministru politic propus în Cabinetul Croitoru care a primit aviz favorabil la audierea în comisiile parlamentare, au mai precizat sursele citate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus