Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Clip antiviolenta la meciul Gaz Metan - Politehnica Iasi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu a anunţat că un clip antiviolenţă va fi difuzat pe stadionul din Mediaş la meciul dintre echipa din localitate Gaz Metan şi Politehnica Iaşi, la care vor asigura ordinea peste cincizeci de jandarmi. Meciul se va disputa, sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul echipei Gaz Metan din Mediaş. "Cu acest prilej, pentru prevenirea incidentelor, un clip antiviolenţă va fi difuzat în incinta stadionului, prin sistemul de afişaj digital, de către structurile de jandarmi", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Sibiu, lt. Alexandru Costea, este vorba despre un clip video de 15 secunde care conţine imagini din acţiuni anterioare ale echipelor de jandarmi, dar şi imagini cu suporteri devastând stadioanele. Mesajele din clipul video le atrag atenţia suporterilor că violenţa nu le ajută echipa favorită, că actele de violenţă vor fi sancţionate, iar echipele favorite pot fi şi ele sancţionate din cauza violenţei pe stadion. Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi este considerat de jandarmi cu "risc mediu". Pentru asigurarea bunei desfăşurări a partidei se vor deplasa la Mediaş peste cincizeci de jandarmi din Sibiu şi Târgu Mureş. Aceştia au misiunea de a asigura ordinea publică în preajma stadionului, pe stadion, evacuarea suporterilor recalcitranţi, dar şi supravegherea galeriei de suporteri ai echipei oaspete până la stadion şi de la stadion spre gară sau autocare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus