Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Din viata lui Carabulea: cum i-au mancat lupii poneii

Patronul Holdingului Atlassib, Ilie Carabulea, a stat de vorbă cu sibienii într-o primă întâlnire organizată de Biblioteca Astra din seria renuniunilor cu tema "Modele de succes în afaceri". În afară de istoria investiţiilor făcute şi a intenţiilor lui de viitor ale lui Carabulea, acesta a povestit şi o serie de întâmplări hazlii din viaţa sa. La Noiştat, în apropiere de Agnita, magnatul sibian şi-a ridicat şi o fermă în locul unui fost IAS. "Aici introducem o rasă de taurine de carne. Sunt foarte arătoase. Avem aici şi cai... şi ponei. Mă rog, un ponei, căci poneiţa şi mânzul au fost mâncaţi de lup. Ştiţi cum e, lupul apare de unde nu te aştepţi", a povestit Ilie Carabulea. Ilie Carabulea a vorbit şi despre porcii mistreţi blânzi pe care îi are pe domeniul său de vânătoare, dar cel mai mult îi place să pescuiască în lacurile de la Crinţ. "Sunt cinci lacuri, patru de păstrăv şi unul pentru cap. Este o plăcere, o satisfacţie pentru mine să merg acolo. Cum arunci, cum prinzi", a mai spus Carabulea, deşi recunoaşte că nu are foarte mult timp liber. În mod evident, Ilie Carabulea nu a ocolit detalii despre constituirea Holdingului Atlassib. Despre cum a cumpărat primul camion, dar şi despre cum a ajuns să ridice Hotelul Ramada în formula actuală. Potrivit planurilor iniţiale ale magnatului sibian, Hotelul Ramada ar fi trebuit să aibă o arhitectură clasică şi nu una modernă. La întâlnirea de ieri seară a lui Carabulea cu sibienii au participat cel mult 40 de persoane. Printre acestea, în afara amfitrionului Ion Onuc Nemeş, directorul Bibliotecii Astra, au putut fi zăriţi Mircea Bulboacă, proprietarul ConA, Constantin Morar, fostul preşedinte al CJ şi proprietarul Casei Morar, dar şi Eugen Mitea, fostul viceprimar al Sibiului. Turnul Sfatului va publica în ediţia de luni o amplă relatare a discuţiilor purtate de Ilie Carabulea la Biblioteca Astra. Printre acestea, de remarcat este şi modul în care Ilie Carabulea a pierdut 320.000 de dolari, daţi avans în contul unui avion pentru firma sa de transport aerian. Proiect la care Ilie Carabulea a renunţat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

arhanghel

Acum 12 ani

excelenta poza! bravo fotografului!
Raspunde

frodo

Acum 12 ani

hehe... vad ca publicul e neincapator :D
Raspunde

laur

Acum 12 ani

respect pentru capacitatea de manager extraordinara si pentru faptul ca este singurul SIBIAN CARE SPRIJINA SI SPORTUL LOCAL, in rest sanatate si poate un pic mai mult respect din partea dumneavoastra pentru angajati...
Raspunde

xxx

Acum 12 ani

frumos i-a pus cruce fotograful Silvana Armat lui Carabulea... sugestiv!
Raspunde

sportiv de performanta

Acum 12 ani

nu fiti rai.da de mancare la multi oameni.
Raspunde

...

Acum 12 ani

s-a distrat silvana. i-a pus si cruce si, in alta fotografie, l-a bagat si dupa gratii.
Raspunde

LB

Acum 12 ani

mama, ce de lume! chestia asta tot CJ a finantat-o? asta-i marele public al Bibliotecii ASTRA?
Raspunde

nl

Acum 12 ani

Nu ma intreba cum am facut primul milion ??
Raspunde

ion de la sat

Acum 12 ani

traiasca tov.general al partidului si clasa conducatoare.restu sa moara de foame. Modele de succes: O mama care isi creste singura copilul,munceste 10 ore pe zi,traieste dintr-un salariu modest si reuseste sa isi educe copilul cum poate.Asta model de succes.O mama care incearca zi de zi sa supravietuiasca.Cum face?Hai sa intrebam cateva milioane de romani.Romanasilor,lasati maneaua si dansul din buric si treziti-za din prostie.Mergeti la vot si votati alti hoti dar pe astia inlaturatii..
Raspunde

ama

Acum 12 ani

e tare dgshjgdfhwf cina? 9(l)
Raspunde

ama

Acum 12 ani

e tare dgshjgdfhwf cina? 9(l)
Raspunde

seby

Acum 12 ani

Unde as putea vinde 4 ponei ??? sau care ar fi interesat sa cumpere, sa ma contacteze la numarul de telefon 0732848378 rog seriozitate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus