Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Soimii, pe primul loc

Rugbiştii de la CSŞ Şoimii Sibiu au învins cu 36-5 pe Viitorul Cluj în etapa a patra a Campionatului Naţional de Juniori. Sportivii sibieni au intrat în meci ca şi favoriţi, fiind încă dinaintea acestei etape ocupanţii primului loc în Grupa Transilvania din CN de juniori "-18". Meciul a fost destul de uşor pentru elevii lui Călin Fugigi. "Înfrângerea de săptămâna trecută i-a motivat pe jucători. Grupul a fost mai unit şi mai eficient" a declarat Călin Fugigi. Cu cinci încercări marcate de Cocoşilă, Ştefănel, Popa, Bărculeţ, Belea şi Paul, aceştia au concretizat forma în care se află şi prin această victorie au şters înfrângerea de etapa trecută cu Baia Mare. Bărculeţ a avut şi trei transformări ceea ce a ajutat mult la rezultatul final. Jocul bun atât în ofensivă cât şi apărarea defensivă nu au permis celor de la Cluj să pătrundă decât o dată cu balonul. "În efectiv complet suntem o echipă destul de bună. Jucătorii care au participat la trialul din vederea echipei naţionale au revenit cu un plus de dorinţă pe care au transmis-o coechipierilor", a declara Florin Troancă, antrenor la Şoimii. Pentru CSŞ au evoulat: Paul, Boboloţ, Muntean, Nemesniciuc, Neamţu, Filip, Avram, Belea, Ştefănel, Petrescu, Poplăcean, Ungureanu, Mihu, Cocoşilă, Bărculeţ, Natea, Macrea, Bartoş, Lodea, Halmaghi, Troancă, Gilea, Popa. În momentul de faţă, CSŞ Şoimii Sibiu se află pe primul loc al clasamentului, cu trei victorii (toate cu punct bonus ofensiv) şi o înfrângere (punct bonus defensiv- înfrangere la mai puţin de 7 puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus