Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Morandi face o Noapte Alba la trei ani de Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu aniversează în 20 noiembrie trei ani de la deschidere.

Seria evenimentelor care să marcheze împlinirea a trei ani de existenţă a Shopping City Sibiu a început în 20 octombrie şi constă în tombole, reduceri şi multe cadouri pentru clienţi.

În această perioadă parcul comercial organizează Tombola Aniversara Shopping City Sibiu. Cine cumpără de minim 30 RON din magazinele din Promenada Mall, Galeria Carrefour, Mobexpert, Hervis, Deichmann, New Yorker, Takko poate intra în cursa marilor premii, care culminează cu o Toyota Yaris.

Vineri 20 noiembrie seria evenimentelor speciale începe de la ora 18:00. În spaţiul amenjat în parcare vor concerta, pe rând, Morandi, Connect-R şi Deep Central. Distracţia însă nu se încheie aici. Între orele 21:00 şi 02:00 toţi sibienii sunt invitaţi la Noaptea Albă. Organizatorii au pregătit reduceri, shopping, concursuri şi prezentări de modă cu Dan Finţescu. Marea extragere a automobilului Toyota Yaris va avea loc în acceaşi seară, de la ora 21:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus