Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Strada Filarmonicii se redeschide incepand de marti

Lucrările de reabilitare a străzii Filarmonicii au fost finalizate, iar traficul va fi, oficial, redeschis din 10 octombrie. Lucrările pe această stradă au fost executate de SC DPC SA şi au început în data de 6 iulie 2009, anunţă reprezentanţii administraţiei locale într-un comunicat de presă. Pe strada Filarmonicii au fost reabilitate, în afară de carosabil şi trotuare, reţelele de apă şi canalizare, precum şi cea de electricitate.
Pentru a afecta cât mai puţin traficul în zona istorică, sensurile unor străzi din vecinătatea acesteia au fost modificate. Din 10 noiembrie, odată cu reluarea traficului în condiţii normale, sensurile iniţiale vor fi restabilite, iar circulaţia se va face după cum urmează:
- pe strada Filarmonicii se va circula dinspre strada Pompei Onofrei spre General Magheru
- pe strada Gheorghe Lazăr se va circula dinspre strada General Magheru spre Bulevardul Corneliu Coposu
- pe strada General Magheru se va circula dinspre strada Filarmonicii spre strada Constituţiei.
Reţelele de apă şi canalizare pe această stradă aveau o vechime destul de mare şi de aceea lucrările de reabilitare au fost foarte de ample. Odată cu lucrările de reabilitare pe această stradă au fost marcate şi 42 de locuri de parcare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus