Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Common Beauty Contest 2009: Stela

Stela Baciu are 21 de ani şi este din Sibiu. Pentru Common Beauty Contest 2009 a declarat că ascultă Bon Jovi, iar filmul ei preferat este "The Shawshank Redemption". "Ce nu te doboară te întăreşte", crede Stela. Ea este propunerea Turnul Sfatului de azi.



"Noi ştim cât de frumoasă eşti" este motto-ul concursului Common Beauty Contest 2009.

"Nu este un concurs de MISS, ci îşi propune premierea frumuseţii în afara oricăror «standarde» din domeniul modeling-ului. Deci, concurentele pot fi înalte sau scunde, slăbuţe sau plinuţe, doamne sau domnişoare", susţin organizatorii - Studio iMagic şi Future Capital. Turnul Sfatului vă propune, zilnic, câte două dintre concurentele înscrise pe concurs.studioimagic.ro. Votaţi-le pe cele care vă plac cel mai mult. În funcţie de votul vostru, pe 28 noiembrie, trei dintre concurente vor fi câştigătoare ale câte unui "photo shooting" profesionist. A patra câştigătoare va fi desemnată de un juriu.

Votează-ţi concurenta preferată aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus