Duminică,
16.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Se apropie Sibiu Rally Show 2009

Şapte campioni vor participa la rally-ul de sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 10:30, pe pista de rally-cross din Sibiu. Manu Mihalache, campionul ediţiei din 2008, Gergo Szabo, noul campion naţional, Alin Mărginean, noul campion naţional la grupa H, Edwin Keleti, noul campion la grupa A, şi Marco Tempestini, campionul Cupei Europei de Est la raliuri, sunt cinci dintre campionii care vor face spectacol la Sibiu Rally Show. Mai sunt şi Victor Ponta, copilotul lui Edwin Keleti şi campion naţional la grupa A, va lua şi el startul ca pilot în competiţia de la Sibiu şi Octavian Târnovean, campionul competiţiei de Slalom Paralel la juniori va concura la grupa N. "Înscrierile sunt deschise până vineri aşa că mă aştept ca la start să fie şi mai mulţi piloţi din campionatul intern. Sunt şanse destul de mari ca la start să apară şi câţiva piloţi străini dar, deocamdată nu este nimic sigur. Chiar şi fără ei sunt convins că Sibiu Rally Show va fi şi anul acesta un eveniment extrem de spectaculos", a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.
În grupa N sunt înscrişi până în momentul de faţă 11 piloţi. Un lucru inedit anul acesta este că la start va fi şi sibianul Radu David care are numai 14 ani însă a terminat pe locul 3 în clasamentul de juniori în competiţia Slalom paralel. Acesta nu are o maşină de grupa A dar, va lua startul în grupa respectivă cu un Volkswagen Golf 2. În grupa A va fi şi Florinel Tincescu, un pilot de 16 ani, care a terminat pe locul secund în clasamentul juniorilor în competiţia de Slalom Paralel.

Comentarii

1 comentarii

gica

Acum 11 ani

E tare pustiul Are nevoie doar de o masina mai tare Chiar nu sunt sponsori in sibiu????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus