Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Trihenea onorat de Armata Romana

Prefectul Sibiului a fost onorat cu o plachetă primită de la Statul Major General al Armatei Române.

 

Cu prilejul împlinirii celor 150 de la înfiinţarea, de către Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, a Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, prefectul Constantin Trihenea a primit Placheta Comemorativă, emisă de Ministerul Apărării Naţionale şi Statul Major General al Armatei Române.

 

“La 12 noiembrie 1859, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a înfiinţat Corpul de Stat Major al Principatelor Unite, structura de conducere de unde au plecat, în deceniile care au urmat, toate deciziile cu impact major asupra organismului militar românesc şi, implicit, asupra politicii de apărare a ţării”, se menţionează în scrisoarea de însoţire a importantei distincţii primite de prefectul Trihenea.

Scrisoarea este semnată de şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin.

Comentarii

3 comentarii

sibiu

Acum 11 ani

ii urez lu trihenea sa isi indese placheta aia cat mai adanc in cuur
Raspunde

hahaha

Acum 11 ani

da, ai dreptate, ce moaca de mafiot are, trihenea comunistu
Raspunde

breaking news

Acum 11 ani

Cu prilejul împlinirii celor 150 de la înfiinţarea, de către Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, a Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, prefectul Constantin Trihenea a primit terenul necesar construirii spitalului judetean pe calea Poplacii, acolo unde trebuie. Actul cadastral este semnat de şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin. Sibienii, in frunte cu domnul prefect, isi exprima si pe aceasta cale recunostiinta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus