Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Branza de Bruxelles

Europarlamentarii vor avea parte de brânză de Sibiu, la locul lor de muncă: Parlamentul European. Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, în colaborare cu preşedintele Asociaţiei crescătorilor de ovine, Marcel Andrei, au pus la cale o expoziţie cu degustare a produselor ciobanilor români. "Vom avea acolo o prezentare a produselor pentru că există o percepţie greşită la nivelul  Parlamentului European, faţă de ce se întâmplă cu adevărat în România. Mi s-a replicat de foarte multe ori că nu se înţelege de ce noi românii cerem mereu mai mulţi bani pentru subvenţii. Din acest motiv am organizat această demonstraţie şi tot din acest motiv am lansat o invitaţie Comisiei de Agricultură să vină în România, să vadă ce înseamnă agricultura românească. Vom face în urma acestei vizite un raport, iar pe baza lui să facem toate demersurile în viitor", a declarat Daciana Sârbu. Vizita europarlamentarilor se va face în iunie 2010, însă până atunci ciobanii îşi vor prezenta produsele la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului PSD. "Vom merge cu toată gama noastră de produse, inclusiv virşli, brânză la burduf, urdă, inclusiv brânză în coajă de brad", spune Marcel Andrei.
Toate costurile deplasării ciobanilor la Bruxelles vor fi suportate de Parlamentul European, prin fondurile puse la dispoziţie europarlamentarului Daciana Sârbu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pentru Daci

Acum 12 ani

Bunicul Dacianei a fost celebrul colonel de securitate Mitica Surd, fost sef al Securitatii Judetului Sibiu (1968-1969), apoi sef de serviciu si apoi lucrator, baiat bun, prieten al lui Bachus, dar nu asa de ticalos ca altii care au fost formati in Securitatea supusa Moscovei. Mama Dacianei, Mariana, a fost fata buna, a facut Istoria la Sibiu si dupa o dragoste mare cu Balomirean, fostul secretar al Cons. Jud. Alba, s-a maritat cu Ilie Sarbu, care era agreat de tatal ei.
Raspunde

Pentru Daci si pentru Romani

Acum 12 ani

auzi ba , daca le stii asa de bine, zi-ne de cate ori i-a pus-o Balomirean Marianei. da' Ilie Sarbu? da' cate pozitii faceau, fa-ne si niste desene explicative.
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

stie draga ...eu sunt purtatoare a numelui surd si e adevarat....asa ca tineti gura....si nu mai comenta;)
Raspunde

tot anonim

Acum 8 ani

Nu era agreat,nu a avut de ales..daca nu sti prea multe despre familia surd nu vorbi ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus