Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Sibieni, haideti sa discutati discutii despre autostrada Sibiu - Pitesti!

După ani de zile în care sibienii s-au înghesuit alături de ceilalţi români pe drumurile prea înguste de pe Valea Oltului, autorităţile centrale intră în forţă în problemă. Şi invită sibienii interesaţi la o dezbatere publică despre viitoarea posibilă autostradă Sibiu - Piteşti. Textul oficial sună astfel "Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterilor publice ale Raportului evaluării impactului asupra mediului privind proiectul Autostrada Sibiu - Piteşti". Sibienii au şansa să îşi spună părerea pe 14 decembrie, de la ora 16. Locul ales pentru dezbatere este localitatea Veştem, din comuna Şelimbăr. Autostrada Sibiu - Piteşti ar urma să fie construită în două etape, pe o perioadă de trei ani şi cu costuri de aproximativ trei miliarde de euro. Autorităţile române nu au, însă, fonduri pentru o asemenea lucrare şi intenţionează să concesioneze investitorilor privaţi viitoarea autostradă. Astfel de dezbateri publice au mai avut loc în judeţul Sibiu şi referitor la drumul expres Sibiu - Făgăraş. Investiţiile în proiectare, dezbateri şi alte documentaţii s-au dovedit, însă, inutile. Odată cu venirea lui Radu Berceanu în fruntea Ministerului Transporturilor, acesta a luat decizia suspendării tuturor proiectelor de construire a drumurilor expres.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

traian

Acum 12 ani

Noua ne trebuie autostrada spre vest nu spre asia!!! Sa bage odata banii pe tronsonul Sibiu-Arad!!! In rest iarasi bla bla bla. Daca Johannis devenea premier ,lucrurile se miscau pentru sibiu, asa miticii isi fac de cap in continuare. Delanule, chiar nu ai alte subiecte, omule ??
Raspunde

fapte

Acum 12 ani

lasa-i mai traiane sa faca oriunde numai sa faca, ca le-a luat 7 ani, azi maine 8, sa termine o amarata de centura de 20 de km sau cat are. macar sa vad drumul asta in 3 ani cum zic ei.
Raspunde

da

Acum 12 ani

centua care inca nu este........
Raspunde

mircea

Acum 12 ani

Ok in Vestem, dar unde? Care este locatia?
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 12 ani

Locatia nu a fost, inca, stabilita. CNADNR urmeaza sa anunte si acest detaliu.
Raspunde

ovy

Acum 12 ani

BLA, BLA , BLA.....PANA PESTE INCA 20 DE ANI NU VOM AVEA NICIO AUTOSTRADA GATA! PUNEM PARIU?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus