Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Egal pentru Vointa

Echipa de fotbal CSU Voinţa Sibiu a terminat la egalitate, scor 2-2, ultima partidă disputată în campionat, împotriva formaţiei CSM Sebeş, meci disputat în deplasare. Sibienii au început bine meciul însă în minutul 30 s-au văzut conduşi, după ce Sebeşul a marcat dintr-o lovitură liberă. Negruţ a egalat până la sfârşitul primului mitan. Veniţi de la vestiare, jucătorii sibieni au început să preseze dar au primit din nou gol şi au alergat tot meciul pentru egalare, punctul fiind realizat prin golul lui Marius Foro. Ghinionul a urmărit echipa sibiană, care a fost la un pas să marcheze din nou, însă mingea a lovit de două ori bara. "Am câştigat un punct important care se pune la clasament, nu tot timpul poţi învinge, mai sunt şi momente de acest gen. La cum am jucat trebuia să câştigăm însă, asta e. Şi Sebeşul este o echipă bună. Am avut şi acele greşeli care ne-au costat dar mergem mai departe", a declarat Marius Baciu, antrenorul Voinţei.

Rezultatele etapei a XV-a din Liga a III-a, seria VI C:
FC Cisnadie – CS Luceafarul Oradea: 1-0
CS Zlatna – CS FC Zalau: 0-0
FC SESO Campia Turzii – AFC Odorheiu Secuiesc: 2-0
CS Marmatia 96 – FC Turul Micula 2000: 3-1
CS Sanatatea Cluj – FC ASA Unirea Ungheni: 2-2
CF Bihoriul Beius – FC Unirea Dej: 1-1
FC Gloria Bistrita II – FC Municipal Avantul Reghin: 4-1
CSM Sebes – CSU Vointa Sibiu: 2-2
CS Gaz Metan II Medias – AF CS Vointa Livezile: 1-0

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus