Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Liberalii se plang ca prestatia lui Antonescu le strica sondajele

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ultimul sondaj de opinie făcut de liberali în urmă cu două săptămâni a fost "stricat" de prestaţia bună pe care a avut-o Crin Antonescu la dezbaterea televozată cu preşedintele Traian Băsescu, se laudă preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan. "După confruntarea de sâmbătă, Crin Antonescu a crescut mult şi ocupă acum locul doi în utlimele investigaţii sociologice. Antonescu are undeva la 22 la sută, Băsescu are 30%, iar Mircea Geoană 22%. Ni s-au dat toate măsurătorile peste cap", spune Cazan. În opinia acestuia, in turul doi al alegerilor prezidenţiale vor intra Crin Antonescu şi Mircea Geoană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

sibian

Acum 14 ani

Nea Cazane, stai prost cu matematica si inca rau de tot !!! Cum se poate turul doi cu Antonescu si Geoana (ambi cu 22%, dupa afirmatia ta), cand Basescu are 30% ?!?! Cum te-au trecut aia in clasa intai la matematica ? :))
Raspunde

Ina

Acum 14 ani

Imi pare rau,eram hotarata sa votez Crin Antonescu, dupa ultimele iesiri la tv,m-am razgandit,seamana tot mai mult cu BASESCU.
Raspunde

dirona

Acum 14 ani

pai daca cineva e sincer argumentat si lupta cinstit fara sa faca pe diplomatul uns cu toate alifiile si echilibrat sau pe eroul paranoic al neamului inseamna ca e dezamagitor? de asta s-a dus lumea de ripa fiindca ticalosi prefacuti si diplomati conduc lumea in timp ce oamenii necorupti si capabili risca sa stea cumintei in banca lor ca nu cumva sa aiba vreo iesire necontrolata? doamne da romanului mintea inapoi..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus