Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Rotarienii devin vanzatori in standurile Targului de Craciun

Membrii Clubului Rotary Sibiu - Cibinium au dezvelit, marţi seara, placa Clubului, amplasată la Hotelul Hilton, noua locaţie a celui mai recent club filantropic înfiinţat la Sibiu. Cu această festivă ocazie, reprezentanţii Clubului Rotary Cibinium au anunţat şi proiectele la care lucrează în acest moment. Primul dintre acestea este standul ce va fi creat în cadrul Târgului de Crăciun şi la care vor fi puse în vânzare produse puse la dispoziţie tot de membrii rotarieni. "Banii încasaţi vor fi destinaţi unor acţiuni caritabile, pe care le vom stabili în funcţie de încasări. Vom colabora în cadrul acestui proiect şi cu membrii Club Rotary Sibiu, primul club Rotary înfiinţat in Sibiu şi unul din primele cluburi Rotary din ţară. Mai mult, în spiritul rotarian, fiecare membru al Clubului va vinde efectiv la standul amenajat produsele puse la dispoziţie", a declarat Cristian Stoica, preşedinte 2009 - 2010 al Clubului Rotary Sibiu - Cibinium. Tot înaintea Sărbătorilor Crăciunului, fiecare membru al Clubului va alege unul sau doi copii proveniţi din familiile nevoiaşe. "Vor merge împreună într-un supermarket, de unde membrii rotarieni vor cumpăra în valoare de 200 de lei produsele pe care le doresc copiii respectivi. Nu este atât de importantă suma, cât faptul că membrii noştri vor interacţiona, vor relaţiona cu aceşti copii, le vor afla problemele şi dorinţele mult mai bine", mai spune Cristian Stoica. Clubul Rotary Sibiu - Cibinium a fost înfiinţat în primăvara anului trecut, intrând astfel în familia celor peste 90 de cluburi Rotary din România, cluburi care numără peste 2.600 de membri. Printre proiectele tânărului Club aflate în derulare se numără şi dotarea unei secţii din cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu cu aparatura necesară identificării şi diagnosticării intoxicaţiilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus